Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #secrete frumusete #secrete vedete #prezentatoare de stiri

Vrei sa arati ca prezentatoarele TV? Invata trucurile lor de frumusete

Le vezi la televizor si arata perfect. Insa in spatele unui machiaj atent realizat sunt si cateve trucuri, prezentatoarele apeleaza si la cateva trucuri pentru a fi in forma. Iata patru dintre divele micului ecran si secretele lor de frumusete:

Magda Palimariu: somnul de frumusete

Sursa foto: tvmania.ro

Prezentatoarea rubricii "Vremea" de la ProTV, Magda Palimariu, a explicat, pentru perfecte.ro, ca marele secret pentru un ten fresh este respectarea programului de somn. Ea recunoaste ca nu renunta la somnul de frumusete decat atunci cand nu are de ales. Sportul este, in viziunea ei, reteta pentru un organism echilibrat. "Pentru par, in schimb, cred si in efectul mastilor naturale. Folosesc o data pe saptamana o astfel de masca din ulei de ricin, ulei de masline si lamaie, care mi-l hidrateaza, ii da un luciu frumos si ii stimuleaza cresterea. In plus, o data la trei luni iau vitamine pentru crestere", spune Magda.

Citeste si:

Secretele vedetelor. Ce fac ca sa arate bine in costum de baie

Cele mai frumoase viitoare regine! Inspira-te din tinutele lor

Anca Dumitrescu: masti de cafea pentru ten

Sursa foto: protvmagazin.ro

Prezentatoarea Digimatinal, de la Digi 24, a gasit solutia pentru un ten perfect: mastile pe baza de cafea. "Am incercat acasa o reteta pentru ten cu cafea si am constatat ca este un excelent exfoliant pentru ca are foarte multi antioxidanti. Dupa cateva aplicari, tenul meu parea mai proaspat", spune Anca. "Pentru masca e nevoie de un albus de ou si un sfert de cana cu zat de cafea. Aceste ingrediente se amesteca bine, se aplica, prin masaj, pe tenul proaspat spalat si se lasa sa actioneze pana cand se usuca. La final, se indeparteaza usor cu apa calduta", a spus Anca pentru stirileprotv.ro.

Cristina Dochianu: masti cu ulei de cocos pentru par

Sursa foto: revista-atelierul.ro

Cristina Dochianu, prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV, nu are doar niste ochi superbi, ci si un par foarte frumos. Stirista sustine ca pentru ca podoaba sa capilara sa arate atat de bine o rasfata o data pe saptamana cu o masca cu ulei de cocos. Hidratarea este cel de-al doilea secret al blondei.

Simona Patruleasa: masti din fructe pentru frumusete

Sursa foto: wallsave.com

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D spune ca arata atat de bine chiar si la 38 de ani pentru ca o data pe saptamana merge la salon, iar de doua ori pe saptamana ajunge la sala de sport. Si nu doar atat. "Folosesc intotdeauna o crema hidratanta de fata, iar uleiul de corp este nelipsit. O data pe luna, imi fac un tratament complex de curatare profunda si de hidratare a fetei. Pentru frumusete se pot prepara masti naturale din fructe", spune Simona.

Sursa foto principala: sport9.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare