Stil de vedeta

#vedete #little black dress #stil feminin #rochii negre

Vedete in aceeasi Little Black Dress: care arata mai bine

Moda este una dintre principalele pasiuni ale vedetelor. Ele apeleaza frecvent la serviciile marilor designeri pentru a arata perfect la cele mai importante evenimente. Uneori, chiar si asa, multe dintre celebritati ajung la un moment dat sa poarte aceleasi tinute. Este si cazul celebrelor little black dress. Iata cateva dintre aceste erori si careia dintre cuplurile de vedete le-a stat cel mai bine:


1. Jennifer Hudson si Blake Lively

Jennifer Hudson si Blake Lively au fost impresioanate de aceeasi rochie neagra, mini, de matase, semnata de celebra Victoria Beckham. Blake, dreapta, a purtat-o insa acum un an, iar Jennifer Hudson, in urma cu cateva luni. Aceasta croiala a avantajat-o mai mult de Blake, deoarece ea are o silueta mult mai silfida. In schimb, Jennifer este o femeie voluptoasa, iar volanul de pe talie nu face decat sa sublinieze, mai mult decat este cazul, acest lucru. 


2. Kate del Castillo si Demi Lovato

Actritele Kate del Castillo si Demi Levato au cazut si ele in aceeasi capcana vestimentara. Ambele au ales aceeasi rochita neagra, insa au accesorizat-o diferit. Castigatoare detasata in aceasta lupta este insa Demi Levato, care a ales sa poarte niste pantofi inchisi, stiletto, care au dat o nota mai mare de eleganta rochiei decat pantofii decupati si casual alesi de Kate.


3. Jennifer Lopez si Rihanna

Cantaretele Jennifer Lopez si Rihanna au optat si ele pentru aceeasi little black dress din piele, cu un umar gol si unul supradimensionat. Desi amandoua nu au facut o alegere proasta, aceasta rochie i-a venit mult mai bine divei latino, care a fost inzestrata cu forme mai voluptoase si a ales o coafura in ton cu rochia extravaganta.


4. Winona Ryder si Alessandra Ambrosio

Rochiile negre par sa fie preferatele vedetelor, insa unele ajung sa fie indragostite chiar de acelasi model. In aceasta situatie s-au aflat si actrita Winona Ryder si top-modelul Alessandra Ambrosio, care au ales aceeasi rochie negra, tip printesa, invaluita in dantela. Castigatoarea acestei perechi este de departe fotomodelul Alessandra, deoarece este avantajata de inaltime.



Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare