Stil de vedeta

#anne hathaway #miley cyrus #tunsori #rihanna #beyonce #tunsori vedete #tunsori pixie

Tunsori pixie 2013: 4 vedete curajoase care s-au tuns scurt

Controversatele tunsori pixie au devenit, in 2013, tendinte de top in industria cosmetica mondiala. Pana si cele mai celebre femei din lume au renuntat la extensii sau la parul lung natural, pentru a-si pune in evidenta trasaturile cu ajutorul tunsorilor scurte. Invata de la ele cum poti straluci cu o tunsoare pixie foarte trendy!


1. Beyonce

Frumoasa Beyonce si-a socat fanii din lumea intreaga cu tunsoarea pixie cu care si-a schimbat look-ul peste noapte. De la parul lung si bogat, cantareata a ajuns sa poarte una dintre cele mai moderne tunsori, cu atat mai mult cu cat chipul in forma ovala ii permite sa incerce coafuri din cele mai diverse.

Astfel, daca ai forma fetei perfect proportionata, poti incerca si tu tunsoarea pixie aleasa de Beyonce, cu carare laterala, perciuni pierduti si breton foarte scurt, aranjat astfel incat sa nu ii acopere fruntea ingusta.



Sursa foto: urbanislandz.com


2. Rihanna

Rihanna este, fara doar si poate, regina schimbarilor de look dramatice, afisand de-a lungul timpului peste 20 de tunsori si coafuri diferite. Mai nou, frumoasa mulatra din Barbados a hotarat sa isi lase parul natural sa ii infrumuseteze fizionomia, adoptand o tunsoare pixie cu onduleuri jucause si inchise la nuanta.

Tunsoarea pixie lunga adoptata de Rihanna este o varianta chic pentru doamnele si domnisoarele cu parul cret natural, care nu indraznesc sa isi tunda parul foarte scurt.



Sursa foto: beautyworldnews.com


3. Anne Hathway

Rolul din "Les Miserables" a determinat-o pe Anne Hathway sa renunte la parul lung si sa incerce o tunsoare scurta, pentru a intra in pielea personajului. De atunci, Anne a invatat sa iubeasca tunsorile scurte, cu atat mai mult cu cat ii avantajeaza chipul usor alungit.

Anne poarta o tunsoare pixie cu breton lateral asimetric, descendent, care ii ascunde fruntea si ii echilibreaza trasaturile chipului. Daca ai tu o forma alungita a fetei, alege o varianta similara de tunsoare pixie!



Sursa foto: hair4tomorrow.com

 

4. Miley Cyrus

In luna august 2012, Miley Cyrus a vrut sa arate tuturor ca s-a transformat intr-o femeie puternica si matura, alegand o tunsoare pixie "baieteasca", foarte curajoasa pentru o perioada in care vedetele inca isi montau extensii pentru un par cat mai lung si mai bogat.

De cand si-a taiat parul, Miley a experimentat o gama intreaga de coafuri punk, cu bretonul ridicat si tapat. Cantareata si actrita a declarat ca "nu exista niciun alt mod mai bun prin care sa iti arati increderea in tine, decat parul cat mai scurt".



Sursa foto: oxymoronent.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare