Stil de vedeta

#vedete #showbiz #rochii vedete #stil vedete #rochii petrecere #cum sa te imbraci #vedete extern

Topul celor mai frumoase rochii purtate de vedete in 2013

Anul 2013 a fost unul surprinzator in ceea ce priveste moda pe covorul rosu. Vedetele s-au intrecute pe ele insele si au reusit sa ii impresioneze cu tinutele lor fabuloase chiar si pe cei mai exigenti critici de moda. Iata care au fost cele mai frumoase si surprinzatoare rochii purtate de vedete in anul 2013:

1. Selena Gomez

Cantareata Selena Gomez a depasit de mult imaginea de fetita conturata de rolurile pe care la avea in lumea Disney, iar anul acesta, in cadrul Premiilor VMA, a aratat ca s-a transformat complet intr-o femeie superba si foarte sexy. Ea a uimit in cadrul acestei gale cu tinuta Versace, de un albastru petrol foarte elegant, care i-a pus in lumina formele voluptuoase, dar si stilul foarte educat in ceea ce priveste tinutele. Rochia Versace a Selenei Gomez a fost una provocatoare, formata dintr-un corset din dantela, negru, si un decolteu adanc, presarat cu pietre pretioase pe margini.

2. Mariah Carey

Mariah Carey a fost o alta aparitie spectaculoasa pe covorul rosu in 2013, la premiera peliculei "The Butler". Desi a avut mana rupta, cantareata nu a lasat ca acest lucru sa ii afecteze si stilul vestimentar. Vedeta a purtat o rochie neagra foarte simpla, iar in prelungirea sa si-a acoperit ghipsul cu un material din piele, impanzit cu pietre pretioase.

3. Miley Cyrus

Dupa o vara in care a socat intreaga America si nu numai cu schimbarile sale de look radicale si foarte rebele, Miley Cyrus a reusit sa impresioneze pe toata lumea la Fashion Group International’s Night of Stars, unde a purtat o rochie sclipitoare verde, cu spatele gol, ce i-a dat un aer tineresc si i-a oferit o eleganta orbitoare.

4. Rihanna

Cantareata Rihanna sare foarte usor de la un stil foarte rebel la unul extrem de elegant. La premiile Grammy din acest an, vedeta a captat insa atentia intregii audiente cu rochia sa rosie uimitoare, formata dintr-un corset traversat de fasii transparente si voal, ce dadea impresia unor valuri moi. Cu aceasta tinuta, Rihanna chiar a reusit sa taie rasuflarea tuturor si a dovedit inca o data ca este un trendsetter.



Sursa foto: grammy.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare