Stil de vedeta

#vedete extern #tinute vedete #showbiz #stil feminin #stil de vedeta #vedete

Top 7 vedete care se imbraca decent, dar arata senzational

Fara decolteuri adanci, rochii transparente sau fuste cu crapaturi care lasa sa se vada tot! Da! Exista si celebritati care sunt de parere ca nu trebuie sa umbli mai mult dezbracata pentru a atrage atentia. Iata, asadar, cateva dintre vedetele care se imbraca decent si stilat in acelasi timp:

Angelina Jolie

Sursa foto: glamour.com

Chiar si pe covorul rosu, Angelina Jolie nu iese in evidenta prin altceva decat prin propria-i prezenta delicata. In afara de cateva rochii in care isi etaleaza picioarele, insa nu neaparat ostentativ, Angelina, mama a sase copii, face furori cu tinutele simple.

Amal Alamuddin

Sursa foto: popsugar.com

Amal, sotia lui George Clooney, a fost o adevarata revelatie printre fashionisti. A dovedit ca stie cum sa se imbrace fara greseala. Una dintre tinutele preferate ale criticilor de moda este aceasta salopeta alba pe care avocata a accesorizat-o cu o palarie oversize.

Taylor Swift

Sursa foto: popsugar.com

Tot la capitolul bine si finut imbracate puncteaza si Taylor Swift. Cantareata se abate destul de rar de la stilul clasic. A facut-o recent, cand a aparut la un eveniment monden cu abdomenul descoperit. Se pare ca a fost doar o toana de moment.

Kate Middleton

Sursa foto: popsugar.com

E adevarat ca statusul social ii impune o tinuta decenta in absolut orice ocazie, dar stilul de a se imbraca al Ducesei Kate inspira multe femei, sotia Printului William devenind un adevarat fashion icon in ultimii ani. In plus, se stie apetitul sau pentru tinute care costa doar cateva zeci de lire.

Emma Stone

Sursa foto: popsugar.com

Pantalonii drepti si fustele lungi pe care le poarta te-ar putea face sa crezi ca Emma Stone s-a nascut in epoca gresita. Dar criticii nu vad nimic rau in asta, cu atat mai mult cu cat stilul sau este unul cat se poate de corect si din care merita sa te inspiri.

Kate Bosworth

Sursa foto: mohammadgarrido.sourceforge.net

Kate Bosworth este adepta stilului ladylike, cu rochii de bun gust, lungi sau midi si eventual la baza gatului.

Olivia Palermo

Sursa foto: adornedmagazine.com

Nici Olivia Palermo nu face uz de tinute excentrice. Chiar daca are un trup de invidiat, modelul evita sa isi etaleze prea mult formele. Chiar si vara, Olivia stie cum sa echilibreze o tinuta cu pantaloni scurti, spre exemplu, cu ajutorul unui top pe gat.

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului