Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #premiile grammy #showbiz #premiile grammy 2014 #tinute premiile grammy

Top 5 tinute spectaculoase la premiile Grammy 2014

Anul acesta, pe covorul rosu de la premiile Grammy, tinutele stralucitoare au fost o raritate. Vedetele au dezamagit cu alegerile lor vestimentare. Printre ele s-au mai insa strecurat si cateva rochii spectaculoase, ce merita apreciate. Iata cateva dintre ele:

1. Rita Ora

Una dintre cele mai stralucitoare prezente de la premiile Grammy 2014, atat la propriu, cat si la figurat, a fost cantareata Rita Ora, care a optat pentru o rochie in nuante metalice, verde. Alegerea artistei a fost una foarte inspirata, deoarece i-a pus in evidenta silueta zvelta, iar sandalele argintii cu bareta fina i-au alungit picioarele.

Citeste si: Explozie de culoare la Globurile de Aur. Iata cele mai spectaculoase tinute purtate de vedete

2. Taylor Swift

Fara indoiala, cantareata Taylor Swift a fost cea mai spectaculoasa si uimitoare aparitie pe covorul rosu la premiile Grammy 2014. Artista a ales o creatie Gucci, care s-a potrivit de minune cu alura sa fina si delicata. Accentele metalice moderne combinate cu materialul fin si foarte elegant au facut ca Taylor Swift sa bifeze inca o aparitie reusita la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale.

3. Beyonce

Cea care a lasat insa fara rasuflare intreaga audienta a fost cantareata Beyonce. Vedeta a purtat o rochie uimitoare, creatie a designerului Michael Costello. Transparenta si dantela sunt doua dintre elementele care vor ramane in tendinte si in urmatorii ani. Combinate insa, acestea fac o echipa excelenta, iar Beyonce stie sa atraga mereu atentia asupra sa prin tinute indraznete si foarte provocatoare.

Citeste si: Stil de vedeta: Invata sa te imbraci cu stil de la Victoria Beckham

4. Katy Perry

Excentrica Katy Perry surprinde mereu prin vestimentatiile sale extravagante. Artista nu s-a dezis de acest obicei nici la premiile Grammy din acest an. Ea a purtat o rochie fabuloasa, creata de Valentino, decorata cu note muzicale, pentru a fi in ton cu evenimentul.

5. Paris Hilton

Albul pare sa fie nuanta vedeta in acest an, caci foarte multe vedete au optat pentru aceasta monocroma. Paris Hilton a fost si ea de aceasta o aparitie de senzatie la premiile Grammy si a facut furori cu rochia de la House of Milani

Citeste si: Inspira-te din tinutele uimitoare ale actritei franceze Marion Cotillard!

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului