Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #showbiz #oana cuzino #tinute oana cuzino #stil vestimentar oana cuzino

Stil de vedeta: Oana Cuzino, delicata din cap pana-n picioare

Oana Cuzino este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV de la noi si multa lume ii admira frumusetea, eleganta si feminitatea. Adepta stilului clasic, dar prefera tinutele comode, lejere, tocmai pentru ca promoveaza un stil de viata sanatos, bazat pe multa miscare.

Mereu fresh

Sursa foto: oanacuzino.ro

Oana Cuzino are 43 de ani, dar arata de 23. Totul tine, spune chiar ea, de stilul sanatos de viata pe care si l-a asumat si care ii confera multa incredere in sine, de aceea il si promoveaza cu orice ocazie. De aceea, "doctorita de la TV" poate fi vazuta adesea in pantaloni si bluze lejere, dar si in balerini, desi nu are mai mult de 1,70 in inaltime.

Elegant

Sursa foto: unica.ro

Insa stilul vestimentar care a consacrat-o este cel elegant, dominat de rochii, extrem de feminin si in concordanta cu personalitatea si stilul ei de viata. Rar da gres si atunci isi asuma orice eroare, ascultand sfatul stilistilor profesionisti.

Citeste si:

Gheata, secretul frumusetii irezistibile a lui Kate Moss

Anca Lungu, de la "Printesa Polonic" la diva eleganta

Iata cum arata cele mai elegante vedete din acest an

 

Sursa foto: unica.ro

Rochiile pe care le alege atunci cand participa la evenimente mondene sunt intotdeauna in ton cu locul si cu momentul, dar mereu sunt foarte delicate si distinse.

Clasic

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

"Sunt adepta unui stil clasic in vestimentatie si atitudine dar imi place sa presar elemente de maxima actualitate in ceea ce priveste tipul materialelor si accesoriile: de la genti la incaltaminte si pana la bijuterii", a declarat Oana Cuzino pentru eva.ro

De aceea, nu de putine ori o putem vedea pe prezentaoarea emisiunii "Ce se intampla, doctore?" adoptand rochii care nu se demodeaza niciodata, precum celebra little black dress.

Feminin

Sursa foto: femeiachic.blogspot.com

Oana are un trup de invidiat si, in plus, un bust generos care nu poate trece neobservat. Vedeta de televiziune stie si cum sa si-l puna in valoare cu ajutorul rochiilor foarte feminine, care ii subliniaza forma si fermitatea sanilor.

Sic

Rochiile in nuante pastelate sunt o alta alegere care i se potriveste de minune. Rochiile ei ii subliniaza nu doar bustul, ci si talia si picioarele foarte frumos conturate.

Exotic

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

La lansarea unui magazin din Romania, Oana a ales o rochie midi cu pete de jaguar si frunze de palmier. Fara prea multe bijuterii, doar cu un clutch si o pereche de pantofi oranj, tinuta ei a fost apreciata de criticii de moda.

Sursa foto principala: mondenonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare