Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #laura cosoi #showbiz #tinute #tinute laura cosoi

Stil de vedeta: Invata de la Laura Cosoi sa dai tinutelor tale un aer boem

Actrita Laura Cosoi este foarte versatila atunci cand vine vorba despre vestimentatie. Ea poate trece cu usurinta de la un stil vestimentar la altul, insa, in general, mizeaza pe un look elegant, foarte boem si romantic. Iata cateva tinute purtate de Laura Cosoi din care te poti inspira:

1. Cremul, culoarea preferata a Laurei Cosoi

Culorile pastelate, calde, care emana o eleganta uimitoare sunt preferatele Laurei Cosoi. Cremul este una dintre nuantele care o prind de minune pe actrita si ii ofera o alura sofisticata si distincta. Voalul si matasea sunt materialele care dau finete oricarei tinute, iar Laura Cosoi le foloseste din plin in tinutele sale.

Citeste si: Curele miraculoase de slabit ale veetelor

2. Trenciurile pastelate

La inceput de primavara din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca trenciurile in culori calde. Laura Cosoi a facut o pasiune pentru ele si le poarta intr-o maniera foarte originala si in combinatii de piese vestimentare si culori uimitoare.



3. Culorile metalice

De la sic la indraznet este doar un pas, iar Laura Cosoi trece fara prea mare efort de la un look cuminte la unul extravagant. Culorile metalice sau imprimeurile imitatie de sarpe ii vin de minune actritei.

Citeste si: Invata de la vedete sa te imbraci in culorile primaverii



Laura Cosoi poate da unei tinute elegante si un sarm aparte, care sa o faca seducatoare si foarte atractiva. O rochie simpla cu accente metalice, cu dungi orizontale, este piesa vestimentara perfecta pentru orice eveniment de seara, la care vrei sa fii sofisticata, dar, in acelasi timp, sa te simti si foarte confortabil.



4. Culorile puternice

Laura Cosoi trece cu usurinta de la o extrema la alta. Daca in general mizeaza pe culori pastelate, foarte romantice, uneori simte dorinta de a sparge monotonia cu cateva nuante aprinse, care ii vin insa foarte bine. O rochie galben pai, simpla, cu o croiala clasica, purtata cu un dres negru gros si o pereche de pantofi cu toc patrat, te poate ajuta sa iti creezi un outfit de zi uimitor, perfect chiar si pentru seara, la o petrecere cu prietenii sau la un cocktail.

Citeste si: Invata sa te imbraci rafinat de la actrita Olivia Palermo

Sursa foto: lauracosoi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare