Stil de vedeta

#rihanna #haine chic #outfit

Stil de vedeta: 5 tinute inspirate din vestimentatia cantaretei Rihanna

Vrei sa uimesti si sa atragi privirile tuturor cu vestimentatia ta? Atunci inspira-te din outfiturile vedetelor. Iti poti realiza un look de vedeta fara sa dai o avere pe haine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa analizezi putin stilul vestimentar al acestora, modul in care ele combina hainele, dar si ce atitudine adopta. Iata cateva tinute ideale pentru orice moment al zilei inspirate din garderoba Rihannei.

1. Tinuta glamour de zi

Pentru o zi plina la cumparaturi, Rihanna stie sa adopte o tinuta glamour, cu care sa atraga atentia, dar care sa fie si comoda in acelasi timp. Asorteaza un tricou banal, din bumbac, cu o fusta clos, din tul si o pereche de sandale sau balerini si cu siguranta vei fi admirata de toata lumea.

2. Outfit de club a la Rihanna

Pentru o seara in club, Rihanna stie sa combine hainele lejere cu stil. Daca vrei sa fii in centrul atentiei la o petrecere intre prieteni sau in club poarta o pereche de jeansi skinny si o camasa din denim prinsa lejer in talie. Completeaza-ti tinuta cu o pereche de pantofi in aceeasi nuanta de albastru, stiletto.

3. Imprimeurile cu buline si geometrice, preferatele Rihannei

Daca vrei sa adopti in stil vestimentar cat mai apropiat de cel al cantaretei Rihanna, nu ezita sa iti achizitionezi cat mai multe haine cu imprimeuri cu buline, precum pantaloni scurti cu talie inalta sau pantofi.


4. Tinuta de seara in stilul Rihannei

In cazul in care te pregatesti pentru o petrecere si ai nevoie de o tinuta eleganta, insa nu foarte sofisticata, poti combina, la fel ca Rihanna, o pereche de pantaloni cu talie inalta, portocalii, cu un tricou de bumbac scurt, pana in talie. Pentru a da o nota si mai extravaganta tinutei tale poti purta o pereche de pantofi cu platforma aurii, culoarea vedeta a anului 2013.

5. Tinuta baby-doll Rihanna

Cantareata Rihanna este recunoscuta pentru stilul sau foarte versatil. Ea poate trece cu usurinta de la un look foarte elegant sau rock la unul angelic, gen baby-doll. O simpla bentita iti poate schimba intreaga vestimentatie.



Sursa foto: www.estarguapas.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare