Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #lily collins #vedete extern #Emilia Clarke #rita ora #sprancene vedete

Sprancenele, "accesoriul" de baza al vedetelor in 2014

Sprancenele au fost in ultimul sezon accesoriul esential al divelor, iar moda se perpetueaza. Vedetele au invatat cum sa faca din sprancene piesa principala in materie de machiaj, asa ca iata in continuare o galerie foto din care putem invata cum sa valorificam aceste podoabe naturale.

Rita Ora



Sprancenele inchise la culoare ale cantaretei britanice Rita Ora contrasteaza puternic cu blondul platinat al parului sau. Este o atitudine indrazneata, dar care pe artista o prinde de minune. Trebuie tinut insa cont ca nu se potriveste chiar oricui acest contrast, mai ales celor care au tenul foarte deschis la culoare.

CITESTE SI:

Dezvaluiri fara perdea. 5 dive care se dau in vant dupa perversiuni
A mai picat un mit! Cartofii si pastele fainoase nu ingrasa!
Folosesti toaletele publice? Iata cum sa stai departe de microbi!


Lily Collins



Sprancenele actritei Lily Collins sunt deja celebre, ele avand chiar si o pagina dedicata pe Twitter, cu mii de fani. Usor masculine, sprancenele actritei americano-britanice sunt atat de frumos conturate incat sunt menite ii subliniaza perfect forma si culoarea ochilor.

Dita Von Teese


Dita Von Teese, una dintre bombele-sexy ale Hollywoodului, a adoptat un stil retro pentru forma sprancenelor sale: subtiri, bine arcuite si usor alungite. E o varianta glam, care o prinde foarte bine.

Emilia Clarke



Emilia Clarke, cea care a interpretat-o pe mama dragonilor din "Urzeala Tronurilor", pare sa fi ramas impresionata de rolul dur din film cata vreme si-a pastrat stilul sprancenelor groase si bine definite, perfecte pentru o mimica incruntata.

Lady Gaga



Chiar daca nu neaparat un model de urmat pentru cele mai multe femei, sprancenele cantaretei Lady Gaga ar putea trece neobservate. Artista obisnuieste sa le decoloreze si sa le mascheze astfel incat sa para... transparente.

Megan Fox



Megan Fox este cunoscuta drept una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood. Insa la aspectul sau seducator contribuie si sprancenele frumos arcuite, care ii completeaza look-ul de pisica rea.

Charlize Theron



Si chiar daca cele mai multe dintre dive prefera sa poarte sprancenele groase, asa cum e trendul, Charlize Theron se fereste de aceste tendinte si isi mentine sprancenele foarte feminine, delicate, care fac o pereche perfecta cu suvitele ei blonde si ondulate.

Angelina Jolie



Privirea Angelinei Jolie pare mereu sa sugereze ca pune ceva la cale, insa atitudinea de fata rea este intensificata in primul rand de sprancene. Poate si de aceea i s-a potrivit perfect rolul din productia "Maleficent".

Sursa foto: yourdailyscoop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului