Stil de vedeta

#sore mihalache #stil de vedeta #showbiz #sore

Sore Mihalache sau cum sa porti hainele cu atitudine si nonconformism

Blonda, satena, roscata, cu parul lung, tunsa bob sau pixie, cu haine extravagante sau super-sexy, stilul lui Sore Mihalache a evoluat continuu in ultimii ani. Cantareata s-a transformat mai nou intr-o adevarata bomba sexy. Iata ce stil vestimentar adopta artista:

"Stilul meu este unul boho-hippie, dar cu influente din modern, barbatesc si feminin". Asa isi caracterizeaza Sore, in cateva cuvinte, modul in care se imbraca. "Stilul meu vestimentar a evoluat odata cu varsta. Inca de mica m-am imbracat si mi-am accesorizat tinutele in functie de stare. Simt o mare bucu­rie cand vad ca tinerii sunt influentati de gusturile mele in materie de fashion", a declarat artista pentru viva.ro

Ultra-feminina

Sursa foto: libertatea.ro

Invitata la o multime de evenimente mondene, Sore stie cum sa atraga de fiecare data toate privirile. Iat-o intr-o rochie neagra foarte sexy, cu un decolteu adanc in "V" si cu umeri structurati. Tinuta nu a avut nimic vulgar, ci, din contra, a fost foarte feminina, punandu-i in valoare toate atuurile.

Sursa foto: unica.ro

Si chiar daca nu este neaparat posesoarea unui bust impresionant, cantareata stie cum sa ii lase pe toti cu gura cascata. La una dintre petrecerile mondene, artista a purtat o rochie verde mulata, cu acelasi decolteu apetisant in "V".

Citeste si:

Umeri frumosi ca de vedeta? Iata ce trebuie sa faci!

Fii mereu inovatoare precum Lora!

 

Tinuta de scena

Sursa foto: unica.ro

Nici cand urca pe scena, Sore nu se dezice de stilul sau. Iat-o la un concert la care a schimbat doua tinute. Mai intai a purtat o fusta maxi galbena vaporoasa si un top alba cu o croiala tip clopot, iar apoi o rochie asimetrica de un alb imaculat accesorizata cu multe siraguri de margele si o pereche de sandale argintii.

Stilul cool

Sursa foto: urban.ro

Si pentru ca a venit vorba despre scena, si atunci cand filmeaza videoclipuri artista isi alege cu atentie tinutele. Pentru "Beautiful", Sore a ales sa poarte o fusta galben neon in stilul tutu-balerina, combinata cu un tricoul alb, simplu, accesorizate cu un colier oversized.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Toamna trecuta, cantareata a aparut la un eveniment insotita de fostul sau iubit Rafa. Cei doi pareau sa se fi vorbit. Amandoi purtau pantaloni negri din piele si bluze asimetrice. In vreme ce Sore si-a accesorizat tinuta cu un colier inedit, Rafa a purtat un lant cu pandantiv.

Look a la Marilyn Monroe

Sursa foto: viva.ro

Insa Sore a reusit, prin tinute si atitudine, sa o faca pe celebra Marilyn Monroe contemporana noastra. Sau cel putin sa ii imite stilul si atitudinea de diva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare