Stil de vedeta

#secrete par lung #vedete intern #showbiz #par #stil de vedeta #paula seling #ingrijire par #maria dragomiroiu

Secretele parului lung si frumos, de la Paula Seling si Maria Dragomiroiu

Iti doresti un par de diva? Atunci, cu siguranta ca ti-ai imaginat cum ar fi sa ai parul Mariei Dragomiroiu. Nu este insa singura celebritate care face furori cu podoaba sa capilara. Iata cateva dintre secretele ingrijirii parului impartasite de vedete:

Maria Dragomiroiu: ingrediente din bucatarie

Sursa foto: facebook.com

Invidiata de ani de zile pentru parul sau lung si frumos, Maria Dragomiroiu recunoaste ca ii ofera o atentie deosebita podoabei sale capilare. Insa daca iti imaginezi ca apeleaza la tot felul de produse scumpe pe care tu nu ti le-ai putea permite, ei bine, afla ca tot ce foloseste artista ai si tu la indemana in bucatarie.

"Cea mai buna masca hidratanta pentru par este cea din galbenus, ulei de ricin si ulei de masline. Eu pun cinci galbenusuri, dar este suficient unul singur pentru persoanele care au lungimea parului medie. Imi pun compozitia la radacina. Stau asa vreo 5 minute, apoi ma spal. Nu conteaza cu ce, poate sa fie si un sampon ieftin", a marturisit Maria Dragomiroiu pentru libertatea.ro.

Artista spune ca pana si balsamul de par il inlocuieste cu otet! "Usturoi, gaz, petrol, de toate folosesc", a mai marturisit cantareata de muzica populara.

Artista sustine ca are si un avantaj... de la natura. Are un par atat de frumos datorita genelor mostenite de la mama sa.

Citeste si:

Cum sa te imbraci sic chiar si cand este urat afara. Tinute pentru inspiratie

Cum sa iti protejezi pielea de frig. 5 sfaturi esentiale

8 coafuri sexy inspirate de la Taylor Swift

 

Paula Seling: fara feon sau placa de par

Sursa foto: ro.celebrity.yahoo.com

O alta femeie frumoasa din showbiz este Paula Seling. Artista a cucerit multi fani cu vocea sa si multe femei au devenit invidioase pe podoaba ei capilara extrem de bine intretinuta. Cantareata are un adevarat ritual de ingrijire a parului. "Obisnuiesc sa imi spal parul o data la doua-trei zile, cu produse potrivite parului meu, aplic balsam pentru volum, tratament si, inainte sa-l perii, un balsam anti-rupere ce ajuta la descalcire si se aplica pe par. Nu imi fac coafuri cu placa sau alte instrumente fierbinti, nu il usuc cu feonul decat rar", a marturisit Paula intr-un interviu pentru divahair.ro.

Cantareata spune ca vara, atunci cand parul e mai sensibil intrucat e expus mult timp la soare, isi clateste podoaba capilara cu infuzie din coji verzi de nuca, pentru a-i intari radacina, dar si pentru a-i intensifica nuanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare