Stil de vedeta

#tanspiratie #vedete intern #secrete vedete #showbiz #secrete #stil de vedeta #toxina botulinica

Secrete de vedete. Ce fac starurile ca sa nu mai transpire niciodata

Ce nu fac vedetele ca sa fie frumoase? De la operatii estetice, pana la diete drastice, orice e permis pentru a arata bine. Mai nou, insa, divele au mai gasit o solutie, pentru a scapa de transpiratia excesiva: isi injecteaza botox la subrat si nu mai au parte de incidente neplacute.

Anamaria Prodan

Sursa foto: cancan.ro

Aflata mereu pe drumuri spre si dinspre toate colturile lumii, Anamaria Prodan a vrut sa scape de transpiratia care ii dadea batai de cap, mai ales atunci cand ajungea prin "tarile calde". Si atunci, sexy-impresara, o prezenta obisnuita in saloanele de infrumusetare, s-a mai lasat o data pe mana medicului estetician. Si-a facut cateva injectii cu toxina botulinica, insa nu pentru a-si estompa ridurile, ci pentru a stopa transpiratia in exces.

"Mi-am dorit sa nu mai transpir si am apelat la aceasta procedura, care iti blocheaza glandele sudoripare. Nu mai suportam sa transpir, port camasi foarte des si era un adevarat chin. N-am simtit nimic, dureaza 10 minute, iar dupa patru zile deja nu mai transpiram. Efectul tine pana la un an, costa 300 de euro si, in general, sportivii apeleaza la asa ceva", a declarat Anamaria pentru Click!

Ramona Badescu

Sursa foto: apropotv.ro

Dar nu este singura celebritate care a ales aceasta cale. Si Ramona Badescu a dezvaluit ca singura interventie pe care si-a facut-o la un estetician este tot cea legata de injectiile cu toxina botulinica pentru a scapa de transpiratie.

"Botoxul la subrat este un lucru pe care l-am aflat de la o prietena de-a mea care mi-a spus ca avea o problema cu transpiratia la subrat si m-am interesat. M-am dus la medicul meu din Italia si mi-a spus ca aceasta procedura nu este periculoasa. In momentul in care faci botoxul la subrat, el actioneaza doar pe anumiti centri nervosi, cei care te fac sa transpiri din cauza emotiei. Cand iti faci botoxul la subrat nu inseamna ca te duci la sala si nu mai transpiri, transpiri dar nu din cauza emotiei. Eu mi-am facut si a durat 5-6 luni de zile. Chiar daca era frig, transpiram de emotie. Asa ca este un lucru interesant si ii sfatuiesc pe cei care au probleme sa-si faca botox pentru a nu mai transpira la subrat", a declarat Ramona intr-un interviu pentru apropotv.ro.

Sursa foto: fanatik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare