Stil de vedeta

#stil mediteranean #vedete #stil #fotografiat #poze #fotografii #stil vedete

Pozitia corecta atunci cand pozezi: 7 idei de la vedete

Sa pozezi poate fi o misiune destul de dificila, mai ales daca nu esti obisnuita cu blitz-urile aparatului de fotografiat. Felul in care iti pozitionezi corpul atunci cand esti in fata aparatului de fotografiat poate garanta sau nu reusita unei fotografii. Celebritatile isi petrec mare parte a timpului pozand, astfel ca stiu care este pozitia care le avantajeaza cel mai bine. Iata cateva idei de postura pe care le poti adopta si tu, atunci cand te afli in fata camerelor de fotografiat.


1. Kim Kardashian

Fie ca poarta o rochie glamour sau o tinuta casual, Kim Kardashian stie cum sa-si evidentieze atuurile. Vedeta isi tine o mana pe sold si cealalta pe langa corp, reusind astfel sa atraga atentia asupra taliei de viespe si a formelor apetisante.


2. Blake Lively

Pozitia in care pozeaza, de obicei, blonda din Gossip Girl subliniaza picioarele lungi si bine conturate ale actritei.


3. Megan Fox

Stilul de a poza al actritei Megan Fox emana senzualitate. Vedeta se uita seducator peste umar si se joaca usor cu parul, cucerind cu desavarsire camera de fotografiat.


4. Taylor Swift

Cantareata Taylor Swift pozeaza, de obicei, intr-o pozitie matura si plina de farmec. Artista se uita direct in obiectivul aparatului de fotografiat, iar pozitia ei foarte dreapta o ajuta sa isi evidentieze inaltimea (cantareata are 1.80).


5. Ashanti

Diva R&B isi pozitioneaza ambele maini pe solduri atunci cand pozeaza. Astfel, Ashanti isi evidentiaza foarte bine talia subtire, dar si bratele bine lucrate.


6. Victoria Beckham

Frumoasa Victoria Beckham are atitudinea unui model atunci cand se afla in fata camerelor de fotografiat. Fosta Spice Girl se lasa putin pe spate si isi pune mainile pe solduri. Aceasta pozitie ii evidentia silueta zvelta si o ajuta sa para mai inalta decat este in realitate.


7. Elizabeth Hurley

La fel ca Blake Lively, si actrita Elizabeth Hurley stie cum sa-si evidentieze foarte bine picioarele frumoase. Vedeta isi pozitioneaza un picior in fata celuilalt, putin indoit, reusind sa atraga atentia asupra acestora.



Sursa foto: dailyglow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului