Stil de vedeta

#Frances McDormand #tinute Oscar 2018 #Oscar 2018

Oscar 2018: Tinutele de la Oscar care iti iau ochii

Vedetele au stralucit la propriu la cea de-a 90-a editie a galei Oscar, care a avut loc duminica seara, la Dolby Theatre din Los Angeles. Marii castigatori au fost Sam Rockwell (cel mai bun actor in rol secundar, pentru „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”), Frances McDormand (cea mai buna actrita in rol principal pentru „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”), Allison Janney (cea mai buna actrita in rol secundar pentru „I, Tonya”) si Gary Oldman (Cel mai bun actor in rol principal pentru „Darkest Hour”). - foto. 

Daca in ianuarie, cele mai multe vedete care au participat la gala Globurilor de Aur au ales tinute negre pentru covorul rosu, in semn de solidaritate fata de miscarile Time's Up si #MeToo, care militeaza impotriva hartuirii sexuale, la gala Oscar de duminica, covorul rosu a fost podiumul pentru tinute stralucitoare, mai mult sau mai putin reusite.

Una dintre cele mai admirate tinute a fost cea a actritei Jennifer Lawrence, care a imbracat o rochie marca Dior, cu accente metalice, o tendinta la moda in acest moment, adoptata si de colegele de breasla Sandra Bullock, Lupita Nyong'o si Gal Gadot.

Sandra Bullock a optat pentru o rochie neagra cu auriu de la Louis Vuitton, iar Lupita a intors toate privirile cu o tinuta aurie de la Atelier Versace. "Wonder Woman" Gal Gadot a ales pentru covorul rosu de la gala Oscar o rochie cu accente metalice de la Givenchy Haute Couture.

Actrita de comedie Tiffany Haddish a purtat o rochie inspirata de costumele traditionale din Eritreea, zona din care provine tatal sau.

Whoopi Goldberg a imbracat o rochie cu o fusta foarte ampla, cu un imprimeu floral, de la Christian Siriano.

 O tinuta mai putin reusita a avut si regizoarea franceza Agnes Varda, imbracata intr-un costum floral din matase.

La vie en rose

Foarte multe dintre tinute au fost neobisnuit de optimiste. Astfel, au optat pentru un roz vesel Saoirse Ronan, in Calvin Klein By Appointment, si Danai Gurira.

 

Emily Blunt a imbracat o rochie in culori pale de la Schiaparelli Haute Couture, iar Margot Robbie a ales o tinuta Chanel Couture de culoare alba.

 

Margot Robbie, look nou pentru Oscar 

Actrita Margot Robbie a avut una dintre cele mai admirate tinute, insa look-ul sau a fost vanat de paparazzi si din alte motive. Aceasta a fost coafata pentru ceremonie de Bryce Scarlett, unul dintre stilistii Moroccanoil preferati de celebritati. "Rochia lui Margot a fost extrem de eleganta si de feminina, asa ca ne-am dorit sa luam din lungimea parului ei pentru a crea un look clasic si modern in acelasi timp, care sa completeze rochia", a declarat stilistul celebrului brand. 

Pentru alb au optat si Laura Dern, intr-o rochie Calvin Klein By Appointment, si Jane Fonda.

Rochie purtata in 1962, la Oscar 2018

Tinute mai dramatice au avut Zendaya Coleman, in Giambattista Valli Haute Couture, Meryl Streep, in Christian Dior Haute Couture si Sally Hawkins, in Armani Privé.

 

De departe, una dintre cele mai discutate tinute a fost rochia Ritei Moreno, starul filmului “West Side Story”, aceeasi pe care actrita a purtat-o in 1962, cand a castigat premiul Oscar.

Culorile electrice

Pe covorul rosu au putut fi vazute si culori electrice, precum cea a rochiei purtate de Jennifer Garner, de un albastru intens, de la Atelier Versace. Nicole Kidman a ales tot albastru, dar o versiune mai inchisa, o rochie fara bretele de la Armani Prive care a starnit reactii amestecate, conform Mediafax.

Helen Mirren a purtat o rochie cu maneci lungi intr-un albastri inchis, iar Ashley Judd a avut o rochie violet fara maneci.

O culoare proaspata, galbenul a dominat tinutele regizoarei Greta Gerwig.

 

Sursa foto: Hepta 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare