Stil de vedeta

#regina stlului #Letizia #showbiz #stil feminin #stil de vedeta # Regina Letizia #printesa Letizia

Letizia, regina stilului. 8 tinute purtate cu demnitate regala

De cinci luni cel putin, de cand e noua Regina a Spaniei, Letizia a stiut cum sa tina toate privirile atintite asupra ei. Are clasa, eleganta, stil ce nu pot fi batute, sustin specialistii, nici macar de Ducesa de Cambridge, cea considerata in ultimi ani un etalon in materie de moda.

Romantic

In toate aparitiile sale publice, Letizia a demonstrat ca stie sa fie foarte feminina. Cu o tiara superba pe cap si purtand o rochie nude foarte delicata, asa si-a facut aparitia viitoarea pe atunci Regina a Spaniei la nunta Printesei Victoria a Suediei. Trei ani mai tarziu a purtat aceeasi rochie la receptia oferita in cinstea Printului Naruhito al Japoniei, la Madrid.

Clasic

La ceremonia de incoronare, din luna iunie, Letizia a purtat o rochie clasica, pana la genunchi, cu un mantou cu pietre pretioase in jurul gatului, creatie a designerului spaniol Felipe Varela.

Citeste si:

Dovleacul, aliatul frumusetii de toamna. Ce minuni face pentru pielea ta?

5 trucuri cu care iti poti face ochii sa para mai mari si mai stralucitori

6 manichiuri perfecte pentru Halloween. Cum sa ai unghii "de speriat"!


Simplu

Iar daca cineva isi imagineaza ca sa fii Regina inseamna sa ai mereu pe langa tine o armata de stilisti, de coafeze sau manichiuriste, ei bine, Letizia apare cel mai adesea in public purtand coafuri extrem de simple si machiaje pe masura: rimel, putin blush si un gloss discret sunt tot ceea ce are nevoie frumoasa Regina pentru a straluci la propriu.

De poveste

Fiecare femeie iubeste tinutele de basm, iar Letizia a purtat acesata rochie gri de vis la o receptie la Londra. Ceva mai distins probabil ca nici nu se putea!

Feminin

Luna aceasta, Regina Letizia i-a primit la Madrid pe presedintele Honduras si pe sotia acestuia. Frumoasa regina a purtat o rochie intr-o culoare foarte feminina si foarte indrazneata, un roz aprins care contrasta puternic si elegant cu negrul centurii din talie si cu pantofii.

Elegant

Nimic iesit din comun, nimic extravagant in tinuta sa si cu toate acestea Regina Letizia a atras toate privirile in luna iulie cand a vizitat Palatul Élysée.

Casual

Si credeai ca o regina poarta doar fuste si rochii ultra elegante? Semn ca Letizia nu gafeaza niciodata este chiar aceasta tinuta casual pe care frumoasa sotie a Regelui Felipe al VI-lea a purtat-o in timpul unei vizite la Parcul National Sierra de Guadarrama.

Sau si mai mult decat atat, in august anul acesta, familia regala si-a facut aparitia in Palma de Mallorca in tinute street-casual aproape banale.

Leopard print

Toamna trecuta, Letitia nu s-a ferit sa poarte o bluza cu imprimeu tip leopard in timpul unei audiente speciale la Palatul Zarzuela din Madrid.

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare