Stil de vedeta

#sfaturi veedte #albire dinti #laura cosoi #stil de vedeta #dinti albi

Laura Cosoi te invata cum poti avea dintii perfect albi! 10 trucuri utile

Orice femeie isi doreste un zambet perfect, precum cel al celebritatilor. Laura Cosoi le vine in intampinarea fanelor cu 10 sfaturi esentiale, de care trebuie sa tina cont, daca vor sa aiba dintii perfect albi.

Admirata pentru dantura perfecta, diva a decis sa marturiseasca secretul ei, pe blogul personal. Diva le ofera fanilor solutii pe care le pot aplica acasa, dar ii sfatuieste in acelasi timp sa apeleze la ajutorul unui stomatolog. Iata care sunt sfaturile pe care le ofera cititoarelor:

"1. Evita bauturile care iti pot pata dintii. Ceaiul negru sau verde, cafeaua si vinul rosu pot sa faca dintii sa arate cu pana la 6 nuante mai inchisi decat sunt in realitate! Eu dupa ce consum bauturile acestea ma spal pe dinti de fiecare data!
2. Evita apa de gura colorata. Ea iti poate influenta culoarea dintilor.
3. Cumpara-ti o periuta electrica! Este incomparabila cu cea manuala – iti albeste dintii mult mai eficient, iti pastreaza sanatatea lor si a gingiilor. Merita investitia!
4. Mananca mere, morcovi sau telina. Iti curata foarte bine dintii si ajuta la sanatatea gingiilor.
5. Cere sfatul unui profesionist inainte sa cumperi produse de albire. Asta pentru ca unele dintre ele iti pot face mai mult rau decat bine. Un produs nepotrivit iti poate deteriora si dintii si gingiile ireversibil!
6. Mare atentie chiar si la pasta de dinti cu efect de albire pe care o alegi. Cel mai bine cere sfatul unui stomatolog si in privinta aceasta, ca sa eviti folosirea unui produs ce contine substante abrazive puternice. Asta mai mult ti-ar dauna decat ti-ar folosi.
7. Francezii fac foarte bine cand incheie masa cu branzeturi! Mai ales branza tare ajuta la curatarea spatiilor dintre dinti. Iar daca adaugi un pic de lapte in cafea, scapi de grija ca aceasta iti va pata dintii.
8. Putina guma de mestecat fara zahar nu strica niciodata! Imediat dupa masa, creste secretia de saliva, elimina petele si protejeaza dintii de acizii care ii pot vatama.
9. Albirea dintilor este foarte buna. Insa daca dintii iti devin mai albi chiar si decat … albul ochilor ceva nu este in regula!
10. Evita sa devii obsedat de albirea dintilor. Unele persoane apeleaza atat de mult la procedeele acestea, incat dintii capata o nuanta translucida. Partea mai proasta e ca procedeul este ireversibil", a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Sursa foto: lauracosoi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare