Stil de vedeta

#tinuta kim kardashiian #met gala #kim kardashian

Kim Kardashian, criticata dur pentru tinuta aleasa la Met Gala. Cum a reactionat vedeta

Met Gala 2021 a adus in prim plan unele dintre cele mai spectaculoase aparitii ale celebritatilor, care s-au intrecut in vestimentatii care mai de care mai bizare si surprinzatoare. Dintre toate insa, cea care a creat mare a valva a fost Kim Kardashian. Aparitia ei a fost una indelung comentata si a atras numeroase critici.

 

Ultima gala Met a fost una dintre cele mai ciudate. Au defilat multe rochii pline de farmec, unele putin simple, combinatii cu palarii si unele smochinguri obisnuite.

Desi toata lumea se astepta la tinute uimitoare din partea Rihannei sau a lui JLO, tinutele lor nu au fost unele memorabile. Cea care a socat insa a fost Kim, care a aparut la gala cu o tinuta neagra, care i-a acoperit corpul din cap pana in picioare, inclusiv fata acoperita. Aceasta tinuta controversata a fost creata de Balenciega.

Cel care a realizat tinuta a fost Demna Gvasalia -director creativ al marcii din Paris. El a primit sarcina de a face magie cu aceasta tinuta sim desi pare la prima vedere ceva simplu, aceasta vestimentatie socanta, a necesitat multa atentie mai ales ca trebuiau combinate piese intr-o forma strategica pentru a obtine un loc cu un efect wow, insa minimalist.

 

 

Ce a spus Kim Kardashian despre criticile primite dupa Gala Met

Potrivit Daily Mail, femeia de afaceri in varsta de 40 de ani este foarte mandra de aparitia sa pe covorul rosu si a venit cu o prima reactie in ceea ce priveste criticile primite.

„Ce este mai american decat un tricou din cap pana in picioare?”, a scris vedeta pe Instagram.

FOTO: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului