Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #tinute vedete #tinute # tinute primavara

Invata de la vedete sa te imbraci in culorile primaverii! Iata cateva tinute uimitoare

Primavara aduce cu ea prospetime nu doar in natura, ci si in garderoba. Daca vrei sa fii sic si eleganta, nu ezita sa alegi culori vii, care sa te binedispuna. Vedetele au inceput deja sa dea startul sezonului cald. Iata cateva tinute perfecte pentru primavara purtate de vedete:

1. Camasile sau sacourile albe

La inceput de primavara din garderoba nu trebuie sa iti lipseasca camasile si sacourile clasice albe, cu croiala dreapta. Acestea sunt foarte versatile si ofera rapid eleganta oricarei tinute. Carmen Bruma a combinat perfect o camasa alba diafana cu o pereche de blugi lejeri boyfriend si o pereche de pantofi josi, Oxford.

Pentru un plus de efect, Carmen Bruma si-a accesorizat tinuta cu un papion albastru, foarte sic.

Citeste si: Romani la Oscar si povestile lor uimitoare

2. Tinutele din denim

Denimul ramane mereu in tendinte. Primavara aceasta se poarta chiar tinutele complete din denim. Rihanna este mereu in pas cu moda si stie ca o camasa din denim deschis se asorteaza perfect cu niste blugi inchisi, conici sau chiar evazati.

3. Vestele din denim

La mare cautare primavara aceasta sunt si vestele din denim. Dana Rogoz stie sa combine intr-o maniera originala si sic orice piesa vestimentara la moda. Asadar, vesta din denim se asorteaza de minune cu o rochie simpla neagra, dar si cu o palarie clasica.

Citeste si: Oscar 2014: momente inedite din culise

4. Fustele scurte plisate

Fustele plisate revin la moda primavara aceasta. Adela Popescu stie sa poarte cu stil fusta plisata si o combina perfect cu o geaca de fas, verde crud. In plus, Adela nu a uitat ca primavara aceasta si se poarta si rosul. Nu uita nici tu ca, la inceput de primavara, trebuie sa ai un cardigan simplu in aceasta nuanta puternica, vesela si atat de pasionala.

5. Imprimeurile florale dramatice

Beyonce este mereu in pas cu moda. Cantaretei ii plac la nebunie culorile puternice, de aceea imprimurile florale dramatice i se potrivesc manusa. Pantalonii cu flori uimitoare se asorteaza perfect cu pantofii stiletto galben pai, atat de simpli, insa atat de plini de efect si stil.

Sursa foto: perfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare