Stil de vedeta

#stil #design #jeansi #blugi #pantaloni #stil masculin #blugi boyfriend

Invata de la vedete cum sa porti blugii boyfriend

Blugii boyfriend sunt in mare voga in acest sezon. Ambiguitatea de stil, aflata la limita intre feminin si masculin, pe care acestia o denota ii fac sa fie o piese vestimentara indispensabila in acest sezon, in care moda parca a trecut peste orice limite. Iata cateva moduri de a purta blugii boyfriend chiar de la vedete, care au imbratisat si ele foarte rapid acest obiect vestimenatar extrem de versatil:

1. Blugii boyfriend in stilul Giulia Anghelescu

Cantareata Giulia Anghelescu este cunoscuta pentru pasiunea sa pentru moda. Ea ar fi in stare sa faca orice pentru a arata cat mai bine la capitolul vestimentatie. Stilul sau nonconformist si original este perfect si pentru blugii boyfriend, asa ca Giulia s-a indragostit si ea iremediabil de aceasta piesa vestimentara in mare voga. Ii poarta in cadrul unei tinute lejere, formate dintr-un tricou simplu, cu imprimeu, si o geaca din denim, cambrata.



2. Blugii boyfriend in stilul Gwen Stefani

Celebra cantareata Gwen Stefani are un stil vestimentar destul de rebel, asa ca nici ea nu putea rata blugii boyfriend, care i se potrivesc de minune. Pentru ca stie foarte bine cum sa isi asorteze hainele, Gwen Stefani a facut o combinatie lejera, sport, formata dintr-o pereche de blugi boyfriend, prinsi usor cu o curea, un tricou viu colorat si o geaca sport din fas.



3. Sarah Jessica Parker, incantata de blugii boyfriend

Actrita Sarah Jessica Parker, cunoscuta pentru pasiunea sa pentru moda si bunul gust, s-a indragostit si ea inca de la prima vedere de blugii boyfriend. Prefera sa ii poarte in zilele aglomerate in care are foarte multe drumuri de facut si ii asorteaza perfect cu o pereche de sneakersi si un cardigan rosu aprins.

 
 

4. Blugii boyfriend pentru stilul elegant a la Rachel Bilson

Actrita Rachel Bilson a decis sa puna in valoare blugii boyfriend intr-o maniera mult mai eleganta. Vedeta i-a combinat cu un sacou si un top de foarte fin, precum si cu o geanta care rosie care ii scoate in evidenta tinuta.



Sursa foto: instilulmeu.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare