Stil de vedeta

#tinute Amal Clooney #stil Amal Clooney #showbiz #stil de vedeta #stil vestimentar #Amal Clooney

Invata de la Amal Clooney cum sa te imbraci cu stil, indiferent de ocazie

Amal Clooney e probabil una dintre femeile care reusesc sa te inspire prin tot ceea ce fac. Nu numai ca a reusit sa isi construiasca o cariera impresionanta ca avocat, dar s-a mai casatorit si cu cel mai ravnit burlac. Si, ca si cum n-ar fi fost deajuns, se imbraca si al naibii de bine!

Simplu, dar sofisticat

Nu iti trebuie mult ca sa fii sofisticata si asta o demonstreaza din plin frumoasa bruneta de la bratul lui Clooney. La unul dintre evenimentele recente la care a participat, Amal a stralucit pur si simplu intr-o rochie simpla, indigo, cu decupaje dantelate, care i-au conferit o alura sexy. Fara pic de accesorii, Amal a reusit sa se asorteze perfect cu sotul sau.

Pardesiul mustar s-a potrivit de minune cu broderia florala aurie a rochiei. Cerceii mari i-au accentuat senzualitatea, iar clutch-ul sofisticat i-a completat look-ul. Botinele realizate din barete, purtate cu colanti negri, sunt alegerea perfecta pentru o iesire in oras pe vreme nu tocmai prietenoasa.

Clasic

La Globurile de Aur 2015, Amal Clooney a ales sa poarte o rochie neagra cu un val revarsat peste umarul stang, dar si cu o pereche de manusi albe, de opera, si un clutch de aceeasi culoare.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Rochia simpla, in stil deux piese, semnata Oscar de la Renta, si-a accesorizat-o doar cu o geanta rosie Dolce & Gabbana, pata de culoare pentru aceasta tinuta destul de sobra. Ochelarii Prada i-au completat look-ul.

Business in stilul ei

Chiar si atunci cand merge la serviciu unde trebuie sa poarte roba de magistrat, Amal nu isi neglijeaza tinuta. Iat-o, probabil pregatindu-se pentru una dintre pledoariile sale de succes, intr-o rochie crem by Camillo Bona. Balerinii maslinii au venit ca o completare a look-ului sau "de serviciu".

Eleganta suprema

Dar probabil ca cele mai apreciate tinute, si asta intrucat fotografiile au circulat in toate colturile lumii, au fost cele purtate in weekendul de la Venetia unde a avut loc cununia lui Amal cu George Clooney. Iat-o intr-o salopeta alba semnata Stella McCartney pe care a accesorizat-o cu o palarie cu boruri mari, foarte moderna.

Rochia asimetrica si cu broderii florale s-a dovedit perfecta pentru ceremonia care a adunat o multime de invitati celebri de pe tot mapamondul.

Street style

Amal arata insa sofisticat si gratios chiar si in tinutele de strada. Iat-o intr-o goana nebuna purtand o rochie roz dulce si o pereche de pantofi in doua culori.

Sursa foto: popsugar.com, nypost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare