Stil de vedeta

#gheata #stil de vedeta #infrumusetare #showbiz #kate moss #vedete extern #secrete Kate Moss

Gheata, secretul frumusetii irezistibile a lui Kate Moss

Kate Moss este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Are 40 de ani si arata cu cel putin 5 ani mai tanara. Dar care este secretul sau? Tratamentul cu cuburi de gheata. Iata cum functioneaza!

Reteta frumusetii

Sursa foto: bwallpapers.com

"Hidratare, somn si fericire: acesta este secretul frumusetii. Stiu ca arat altfel cand sunt fericita", dezvaluie Kate Moss.

Modelul britanic are mare grija de aspectul sau fizic, ritualul sau zilnic de infrumusetare incepe dimineata, cand pune cateva cuburi de gheata intr-un saculet de bumbac, cu care isi maseaza apoi usor fata pentru a reduce pungile de sub ochi, ridurile, dar si pentru a inchide porii dilati, scrie The Guardian.

Cum functioneaza? In primul rand, apa este estentiala pentru un ten frumos si sanatos, intrucat il hidrateaza si mentine supletea pielii. Apa inghetata determina contractarea vaselor sangvine, revigoreaza muschii faciali si reduce dimensiunea porilor. Imediat dupa ce ai aplicat gheata, vasele de sange incep sa se dilate din nou, tesuturile se oxigeneaza mai bine, iar tenul dobandeste un plus de elasticitate si fermitate. Cat de simplu, dar cat de eficient!

Sursa foto: wall.alphacoders.com

CITESTE SI:

Portretul barbatului perfect. Este asa cum ti l-ai imaginat si tu?
Mihaela Radulescu a pus ochii la Monaco pe...
Poseta din piele naturala... o dragoste eterna. Tendintele toamnei

Tot cu ajutorul cuburilor de gheata poti scapa de ochii umflati din cauza retentiei apei in organism. Kate Moss spune ca aplica cuburi de gheata pentru ca aproape in fiecare dimineata se trezeste cu "ochii pufosi". Dupa nici 5 minute in care a tinut pe ochi punga cu gheata, pungile dispar miraculos.

Tot supermodelul britanic mai spune ca aplica uneori pe pleoape si pe fata felii de castravete pentru calmarea rosetii. Sunt metode "old-school", dar daca le aplica chiar si Kate Moss, care e frumoasa prin definitie, de ce n-ar merge pentru toata lumea?

Ritual de energizare

Sursa foto: wallpapers.brothersoft.com

Dar nu doar gheata ii face bine blondinei, ci si apa calda. In fiecare dimineata, Kate bea un pahar de apa cat mai calda in care a stors sucul de la o lamaie. Asta o ajuta la o detoxifiere rapida a organismului, dar si la energizarea intregului corp. Dupa jumatate de ora, modelul ia micul dejun, care inseamna la ea, de regula, un shake preparat din mere si apa.

Iar ca sa arate atat de bine, Kate face sport regulat, de cel putin patru ori pe saptamana, timp de o ora si jumatate.

Sursa foto: sampaikini.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului