Stil de vedeta

#kate middleton #tinuta kate middleton #stil kate middleton #stil de vedeta #showbiz #vedete extern

Garden Party? Invata de la Kate Middleton cum sa te imbraci

Esti invitata la un Garden Party si nu stii cum sa te imbraci? Dress-code-ul este strict si cere o tinuta impecabila. Invata de la Ducesa de Cambridge cum trebuie sa arati la o astfel de petrecere in aer liber:

Ce este un garden-party

Un garden-party este o petrecere care se organizeaza de obicei dupa ora 16.00 si care poate fi prilejuita de o aniversare, de un vernisaj sau poate fi chiar o nunta in aer liber. Dress-code-ul impune tinute foarte elegante, dar care pot merge pana la piese extravagante.

Rochiile

Probabil ca nici nu avem nevoie de un alt model vestimentar mai bun decat cel al lui Kate Middleton atunci cand vine vorba despre aceste petreceri cu aer regal. Trebuie sa stii ca la un garden party o femeie nu trebuie sub niciun chip sa poarte pantaloni. Rochiile cu maneca sau costumele din doua piese sunt cele mai potrivite. Poti alege si o rochie cu bretele, conditia este insa sa ai peste umeri un sal sau sa porti un sacou ori un cardigan.

Citeste si:

Familia regala a Marii Britanii, transformata in figurine Lego. Iata cum arata Kate Middleton!

Nunta Oanei Roman: emotii, lacrimi si parada de rochii elegante

Michael Schumacher a iesit din starea de coma!

In ceea ce priveste culorile, nu prea exista limite. Se poate merge de la culorile pale, pana la cele foarte aprinse. Pot fi tinute extravagante, insa nu vulgare.

Si pentru ca Ducesa de Cambridge este un adevarat etalon de stil pentru cum ar trebui sa arate o doamna la un garden party, iata ca poti purta cu succes o rochie din dantela, important este sa nu fie transparenta. Kate a purtat aceasta creatie Alexander McQueen in mai multe randuri la astfel de petreceri!

Palariile

Iar palariile sunt accesoriul principal. Designerii sunt de parere ca, de fapt, pornind de la ele ar trebui concepute tinutele. Si pentru ca exact acest accesoriu este cel mai greu de ales, poti inlocui palaria clasica, obisnuita, cu o bentita cu voaleta sau cu o toca.

Iar daca ai ales o palarie extravaganta, ai mare grija la ce alte podoabe folosesti. Ai putea chiar sa te lipsesti de cercei, spre exemplu, sau de coliere. E suficient un accesoriu opulent. Si, in niciun caz, nu purta ochelari de soare, chiar daca este vorba despre o petrecere in aer liber!

Pantofii

Intrucat un garden party este, de regula, o petrecere care are loc pe un gazon sau pe un teren acoperit de pietris, trebuie sa iei in calcul o pereche de pantofi cat mai comozi, dar care sa se asorteze perfect cu intreaga tinuta. Alege pantofii cu toc destul de jos si in niciun caz pe cei cu platforma!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare