Stil de vedeta

#stil de vedeta #inna #showbiz #stil inna #tinute inna

Fii trendy! Adopta tinutele preferate ale Innei!

Inna este un adevarat fenomen muzical, o cantareata apreciata de zeci de milioane de oameni din intreaga lume. De cand a cunoscut faima, stilul vestimentar al artistei a devenit si un model pentru tineri. Iata cateva dintre tinutele ei preferate care pot sa te inspire oricand:

Trendy in orice imprejurare

Cantareata, aflata mai mereu in deplasare intre concerte la Roma, Paris, Istanbul sau in Dubai, nu uita niciodata sa fie sexy. Chiar si pe aeroport, artista a fost surprinsa purtand tocuri inalte, pantaloni foarte scurti si o camasa din denim.

O pereche de jeansi bleu, cu o bluza larga foarte scurta si cu o pereche de cizmulite stil caoboy s-a dovedit tinuta comoda si perfecta pentru drum.

Citeste si: Frumoasa si focoasa! Iata ce mananca Laura Cosoi ca sa se mentina in forma

Sexy in pantaloni si geaca din piele

Insa nu doar pantalonii din piele sunt preferati de Inna. Din garderoboa frumoasei cantarete nu lipsesc gecile din piele. In aceasta imagine, bruneta poarta o pereche de pantaloni cu talie inalta, iar geaca de piele este scurta, oprindu-se sub bust si subliniindu-i silueta.

Tot o geaca din piele, de data aceasta foarte lunga, pana la genunchi, in stil trenci, a imbracat-o cu o fusta foarte scurta.

Ia-rock

Pana si o ie arata demential pe focoasa bruneta. Ea a ales sa o poarte usor ridicata pe talie, lasand la vedere abdomenul plat. A combinat-o cu o pereche de jeansi foarte scurti, iar ca accesorii a ales bratarile piele si cerceii rotunzi, simpli. Coafura se potriveste excelent, Inna alegand sa-si impleteasca parul ca intr-o coronita.

Citeste si: Iti place sa fii sic chiar si in tinute casual? Inspira-te din stilul Andreei Esca!

Tinutele de vara

De aceasta data, Inna a optat pentru o camasa din denim combinata cu o fusta bej cu volane, tinuta fiind accesorizata cu o pereche de cizme din denim si lemn, centura din piele maro dand tinutei un accent country-chic.

Rochia lunga, mulata, accesorizata cu o pereche de tenisi, pare o tinuta extrem de comoda.

Tunsorile

Inna isi uimeste deseori admiratorii cu cate o noua coafura. Ea se afiseaza cand cu parul drept, cand cu buclele ei naturale. In urma cu cateva zile, artista a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care este tunsa bob.

Citeste si: Ioana Ginghina a descoperit elixirul tineretii fara batranete. Afla-i si tu secretul!

Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare