Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #showbiz #lora #stil lora

Fii mereu inovatoare precum Lora!

Are o voce foarte buna, e frumoasa, sexy si foarte expresiva. Lora surprinde mereu cu cate ceva nou, fie ca e vorba despre tinute sau despre coafuri. Iata cateva mostre care arata ca poti fi indrazneata fara sa fii ridicola.

Sexy

Sursa foto: unica.ro

La Gala Avanpremiere, din toamna anului trecut, ea a mizat pe o rochie neagra din dantela inspirata din moda de budoir. Jocul de transparente si parti opace a fost foarte sexy si a lasat la vedere exact atat cat trebuie.

Citeste si:

7 remedii naturale pentru a scapa de firele de par albe

Cum sa asortezi culorile. Scurt ghid de combinatii permise

7 piese iconice de la Giorgio Armani, purtate de vedete

 

Indrazneata

Sursa foto: ziarulring.ro

Prezenta recent la un eveniment muzical, Lora a reusit sa fure toate privirile cu o rochie semitransparenta, cu un corset foarte sexy si care i-a pus in valoare formele bine tonifiate. La capitolul incaltaminte, cantareata a apelat la o pereche de sandale argintii, cu toc inalt, care i-au subliniat picioarele frumoase.

Diva

Sursa foto: facebook.com

O rochie demna de covorul rosu si o aparitie de diva. Asa a aratat Lora la o petrecere marca Premiile Oscar. Rochia neagra, stil sirena, i se mula perfect pe formele apetisante, iar corsetul i-a scos in evidenta bustul frumos.

Copilaroasa

Sursa foto: facebook.com

Lora nu uita sa se bucure inca de placerile copilariei. Dovada stau si tinutele pe care le adopta de multe ori. Vesele si colorate, rochitele babydoll o prind de minune si cu greu ai zice ca are mai mult de 12-13 ani. Cand colo, solista a sarit deja de 30! Insa, nu-i nimic! Ii sta mult prea bine ca sa aiba cineva ceva de comentat.

Sursa foto: facebook.com

Provocatoare

Sursa foto: facebook.com

Iar la capitolul costume de baie, contul sau de socializare este plin de fotografii. "Recunosc... am o pasiune pentru costumele de baie. Si pentru pantofi", a scris cantareata pe Facebook. Iar asta se vede. Fericita posesoare a unui trup tras ca prin inel, Lora isi lasa cu incredere la vedere trupul bine sculptat.

Sursa foto: facebook.com

Look mereu in schimbare

Lora profita de frumusetea ei pentru a se juca foarte des cu schimbarile de look. Sunt unul dintre atuurile ei si asta pentru ca ii sta bine oricum, orice si-ar face. De aceea si trece lejer de la coafuri cuminti, la cele in stil afro sau la un look a la Timosenko.

Sursa foto: reginele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului