Stil de vedeta

#tinute Eva Longoria #stil vestimentar Eva Longoria #eva longoria #stil feminin #stil de vedeta

Eva Longoria sau cum sa fii feminina si sexy din cap pana-n picioare

O stim cu totii pe Eva Longoria din celebrul serial "Neveste disperate". Actrita americana cu aer latino stie cum sa arate spectaculos in orice ocazie. Inspira-te, asadar, din stilul ei!

Street style

40 de ani are Eva Longoria, dar trupul sau a ramas parca tot la varsta adolescentei. Pantaloni scurti albi, un top roz si o pereche de slapi. Ai zice ca e o tinuta numai buna de mers pana la plaja. Dar iata ca, daca o porti cu stil, e ideala si pentru oras sau pentru o petrecere in aer liber, cum e cazul Evei.

Sursa foto: sawfirst.com

Jeansii mulati si sandalele cu toc inalt ii pun in evidenta formele bine conturate, extrem de senzuale.

Decolteuri ametitoare


Sursa foto: teewhy-hive.blogspot.com

Si pentru ca "are cu ce", frumoasa actrita nu ezita sa isi puna in valoare atuurile. Asta se vede cel mai bine in alegerile pe care le face pentru evenimente speciale. Iat-o la sfarsitul anului trecut, la deschiderea unui magazin important din Los Angeles. Bruneta a purtat un deux-pieces alb, cu un decolteu care a taiat, cu siguranta, respiratia multor barbati.

Sursa foto: fabzz.com

Ametitor de-a dreptul a fost si decoletul acestei rochii purtata la unul dintre dineurile oferite de fundatia pe care o patroneaza.

Ultra-sexy, asa a aparut diva pe covorul rosu de la Cannes anul trecut. Taietura sic a rochiei, cu un decolteu spectaculos la care putini s-ar fi asteptat, a atras o multime de priviri, dar si de aprecieri. Ba chiar a fost numita de specialisti drept "cea mai sexy vedeta" a evenimentului.

Rochiile de pe covorul rosu

Sursa foto: fashiongum.com

Cu siguranta ca rochiile cu care diva isi face aparitia pe covorul rosu sunt dintre cele mai spectaculoase. Tinutele, create de cele mai multe ori special pentru ea de designeri renumiti, capata o alura aparte atunci cand sunt purtate de senzuala actrita.

Sursa foto: unica.ro

Ca o adevarata zeita a aratat Eva in rochia aurie semnata Zuhair Murad. Broderia scumpa si decolteul pe spate i-au subliniat aerul sofisticat.

Si chiar daca are deja 40 de ani, poate concura cu succes cu dive care au jumatate din varsta ei. Picioarele frumoase si silueta de vis sunt atuuri indiscutabile de care frumoasa actrita profita la fiecare aparitie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare