Stil de vedeta

#ele craciun #beneficii yoga #stil de vedeta #yoga

Afla de ce este bine sa practici yoga de la Ela Craciun

Prezentatoarea Ela Craciun stie ca yoga amplifica tonusul muscular, mareste flexibilitatea trupului, imbunatateste echilibrul, si contribuie la combaterea stresului si a tensiunilor acumulate in interiorul corpului. Tocmai din acest motiv practica acest sport cu reglularitate. Sukhasana, cat pose, postura cobrei, pozitia copacului sunt doar cateva dintre pozitiile pe care le practica acesta. Mai mult decat atat Ela practica yoga impreuna cu fiica ei, Alesia, totul este dintr-odata mai relaxant.

Ia-ti salteluta, imbraca-ti echipamentul sportiv, intinde-te pe spate, respira adanc si ridica-ti picioarele perpendicular cu solul... insa nu inainte de a-ti sprijini fiica pe talpi! Urc-o sus, in aer, prinde-o de manute si da startul jocului de-a avioanele. Beneficii? Oh, numeroase! In primul rand, Alesia, fiica Elei se distreaza nemapomenit, iar ea, in acelasi timp, isi intareste muschii picioarelor.

"Timpul petrecut alaturi de copiii mei este extrem de important. Am cautat activitati pe care le putem face impreuna si in acelasi timp sa ii invat ce inseamna un stil de viata sanatos", declara Ela Craciun.

Nu e cazul sa te panichezi! Yoga nu inseamna pozitii spectaculoase, demne de cei mai iscusiti contorsionisti, dar nici nu o confunda cu o preocupare superficiala cu care isi umplu timpul celebritatile de la Hollywood. Yoga poate fi drumul spre o cunoastere proprie spirituala, dar si un mod de desavarsire fizica, care urmareste obtinerea controlului asupra corpului si a mintii.

Ela indeamna pe blogul ei sa te straduiesti sa gasesti zilnic cel putin un motiv sa te bucuri de ceva, sa razi, sa multumesti si sa faci o fapta buna. Toate acestea iti genereaza ulterior o stare de bine si vibratii pozitive care te ajuta sa faci fata stresului zilnic. Mai mult, Ela este convinsa ca yoga este un motiv in plus sa isi mentina organismul plin de energie si mintea eliberata de probleme aparute pe parcursul unei zile. Timpul petrecut alaturi de fiica ei este extrem de important si de pretios, Ela o implica pe Alesia in exercitiile pe care i le recomanda instructorul ei de yoga la ora de sport.

Ridica bratele, indoaie picioarele, indreapta spatele, atinge cu fruntea podeaua si respira usor – yoga poate fi chiar portia ta de veselie zilnica atunci cand o practici in echipa cu cineva drag!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare