Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #corina bud #secrete vedete #secrete silueta #silueta vedete

Din secretele vedetelor: Corina Bud mananca alimente grupate pe culori

Corina Bud arata spectaculos si pare ca se reinventeaza de la un an la altul. Cantareata spune ca nu a avut niciodata probleme mari cu greutatea si asta pentru ca are grija sa isi tina kilogramele sub control. Iata care este secretul formelor sale perfecte:

Galben, la micul dejun, verde, la cina

Stim cu totii ca legumele si fructele sunt importante pentru a ne mentine sanatosi. Ce ne invata insa Corina este cum sa le consumam. Pentru ca e importanta culoarea lor. Astfel, e important ca la cina, majoritatea legumelor sa fie de culoarea verde. "Daca dimineata se recomanda sa mananci alimente galbene sau rosii pentru un plus de energie, seara, nutritionistii recomanda hrana de culoare verde. Aceasta este saraca in calorii si bogata in nutrienti si are rolul de a restabili echilibrul organismului in timpul somnului. Sa nu intelegeti insa ca nu fac si exceptii", declara Corina pentru kfetele.ro.

Spanacul este leguma ei preferata, insa atunci cand pofteste nu refuza o friptura de miel, spre exemplu. "Seara, mananc in special salate sau spanac. Stiu sa gatesc spanacul in 20 de feluri, fie cu orez, fie cu pui, ciuperci sau usturoi. Imi place ardeiul gras si iute copt, mai gatesc brocoli sote sau dovlecei la grill. Cand nu am energie pentru gatit, cina mea consta in doua mere verzi sau cateva fructe de kiwi", mai spune Corina.

Citeste si:

Oana Roman, scandal urias cu Catalin Maruta: „Minti cu nerusinare!”

Antonia si Vincenzo renunta la divort? Iata ce lucru incredibil i-a cerut italianul!

Liviu Varciu, sarac lipit. Are conturile blocate din cauza datoriilor la intretinere!

Masti naturiste pentru frumusete

Cantareata are nu numai un trup impecabil, ci si un ten fara cusur. Solista sustine ca nu este adepta chirurgiei estetice si ca prefera tratamentele naturiste invatate de la mama ei.

"Se poate spune ca am o mostenire genetica buna, insa frumusetea necesita intretinere si de la mama am deprins acest obicei al mastilor naturiste, precum cea cu ovaz si iaurt pe care o aplic odata pe saptamana. Ai nevoie de o lingura de faina de ovaz, o lingura de iaurt organic si cateva picaturi de miere. Toate ingredientele se amesteca intr-un bol de sticla, iar apoi se aplica pe fata vreme de 15 minute. Dupa aceea se inlatura cu apa", a povestit cantareata pentru cancan.ro.

Cand vine vorba despre podoaba capilara, in schimb, Corina cheltuieste cateva sute de lei lunar numai pe sampoane. "Am descoperit recent o gama de sampoane fara parabeni, care au in compozitie extracte de caviar negru. Acesta este un ingredient pretios, care contine aminoacizi, saruri minerale, proteine si elemente nutritive care hranesc parul si pielea scalpului", a mai marturisit artista.

Sursa foto: radio-hit.ro, grandmagazine.ro, facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului