Stil de vedeta

#regim vedete #silueta vedete #diete vedete #silueta #stil de vedeta #diete #regim

Dieta cu ajutorul careia slabesc vedetele. Afla cu ce preparat banal dau jos kilogramele in plus in timp record

Vedetele de peste Ocean, dar si cele de pe plaiuri mioritice par sa fi descoperit dieta minune, care topeste kilogramele in plus: dieta cu supa.

Jennifer Aniston si Gwyneth Paltrow sau cantaretul Gary Barlow sunt doar cativa dintre cei care au descoperit in ultima vreme un nou regim de slabit si mentinere in forma, care este bazat pe supe, scrie femalefirst.co.uk. Cura se pare ca este metoda ideala de includere a tuturor nutrientilor necesari in meniu, fiind astfel o dieta usor de urmat, sustin cei care au tinut-o.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Celebritatile, vestite pentru numeroasele cure de slabire pe care le-au incercat de-alungul timpului, sustin ca le-a incantat dieta cu supa intrucat e usor de tinut mai ales ca poti foarte simplu controla gustul supelor si le poti imbunatati. In plus, in perioada iernii, dar si toamna si primavara, supele calde sunt mereu recomandate, scrie Mediafax.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

Supele sunt si un mod eficient de evitare a mancarurilor grase, iar continutul de sare este foarte redus, mai ales daca sunt facute in casa. Potrivit celor care au reusit sa tina o astfel de cura, in doar o saptamana se dau jos cel putin 4 kilograme. Practic, alimentul de baza este supa, careia in fiecare zi i se asociaza fie legume, fie fructe sau lactate.

Supa se prepara din sase cepe mari, doi ardei verzi, 5-6 rosii proaspete, o legatura de telina, o varza mare, sare si piper, dupa gust.

Citeste si:

Invata de la Blake Lively cum sa porti hainele de iarna cu imprimeu

Trucuri de frumusete pentru femeile trecute de 40 de ani

7 alimente care iti fac parul sa creasca mai repede

Bianca Rus

Sursa foto: ele.ro

Cantareata de muzica populara Bianca Rus a reusit sa dea jos zeci de kilograme in cateva luni, scrie ele.ro. Daca inainte de Craciun, ea marturisea ca a slabit mancand de doua ori pe zi carne de curcan si legume, acum cantareata a postat pe pagina ei de Facebook un regim cu supe-crema cu ajutorul caruia vrea sa isi mentina greutatea.

Carmen Bruma

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

O alta vedeta care a reusit sa dea jos nu mai putin de 30 de kilograme cu dieta cu supa este Carmen Bruma. Asa a ajuns sa fie acum este una dintre femeile cu cel mai invidiat corp din Romania.

"Am multe momente care m-au marcat: la un moment dat, ajunsesem intr-un punct in care, avand aceasta dependenta de dulciuri si fiindu-mi greu sa ma abtin, imi dadeau lacrimile cand intram intr-o cofetarie fara sa ma pot controla", isi aduce aminte Carmen.

Chiar daca acum nu este convinsa ca a fost cea mai buna solutie, vedeta TV recunoaste ca a slabit cu supa de varza. "Am mancat si am baut la supa de varza de cred ca mi-au crescut frunze", a povestit Carmen.

Sursa foto: descopera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare