Stil de vedeta

#andreea constantin #Maria Lucia Hohan #creatii designeri romani #designeri romani strainatate #stil de vedeta

Designeri romani care au avut succes peste hotare in 2014

Designerii romani s-au bucurat de un mare succes in anul 2014. Creatiile lor au depasit granitele si au ajuns pe covorul rosu de la Hollywood, dar si in numeroase reviste de renume international, precum Vogue, Harper's Bazaar sau Elle.

Iata care sunt cele mai cunoscute nume din moda romaneasca si cine le-a etalat cu mandrie la cele mai pretentioase evenimente din lumea showbizului.

Maria Lucia Hohan



Maria Lucia Hohan este una dintre creatoarele de moda care se poate lauda ca le-a cucerit pe Christina Aguillera, Jennifer Lopez sau Dita von Teese. Chiar daca are origini in Bucuresti, rochiile ei extrem de feminine si seducatoare pot fi gasite si in magazinele de specialitate din Oslo, Kuwait, New York, Tokyo si Paris.

Sursa foto: reporterntv.ro

Brandul Rhea Costa, al Andreei Constantin


Rochia dantelata a celebrei creatoare a ajuns pe scena People Choice Awards in acest an, purtata cu mandrie de frumoasa Adelaide Kane. Creatiile Andreei Constantin au fost imortalizate si pe copertele revistelor Vogue si Harper's Bazaar si au facut inconjurul lumii in 2014, devenind din ce in ce mai apreciate de catre fashionistele inflacarate.

Sursa foto: trend911.com

Brandul Murmur al Andreei Badala




Andreea Badala a facut furori cu aparitia internationala din revista Elle, pentru care si-a pus la dispozitie provocatoarele creatii de lenjerie intima. Brandul este unul feminin si extrem de sexy, care scoate in evidenta voluptatea si puterea de seductie a femeii independente si sigura pe fortele proprii. "Murmur" a ajuns pe buzele tuturor dupa acest succes, iar noi nu putem decat sa ne mandrim cu asemenea artisti ai modei autohtone.

Sursa foto: alo-moda.ro

Brandul Oscar Tyie al Aminei Muaddi


Vogue Italia a prezentat cu mandrie cateva dintre creatiile Aminei Muaddi. Brandul acesteia, Oscar Tyie, este autentic romanesc, chiar daca denumirea nu sugereaza neaparat acest lucru. Pantofii creati de tanara speranta a modei romanesti au facut inconjurul lumii prin paginile revistelor internationale de moda si au cucerit mii de femei din tara si de peste hotare.

Sursa foto:.vogue.it

Sursa foto: estylingerie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare