Stil de vedeta

#par vopsit #par #vopsea par # nuanta par #culoare par

Cum sa porti parul in culori inchise: 7 idei de la vedete

Parul vopsit in nuante inchise este mereu la moda, insa poate inaspri trasaturile si te poate imbatrani. Cateva vedete au gasit o modalitate prin care sa ofere parului vopsit in nunate inchise tonuri mai calde.


1. Maro nisipos

Emma Watson a ales o asemenea nuanta pentru parul ei, care ii face fata mai gingasa si mai copilaroasa. Vopseaua aleasa de Emma este de doua-trei ori mai deschisa decat culoarea naturala a parului. In momentul in care parul va creste, se va forma o nuanta in degrade, exact ce se poarta in aceasta primavara in materie de hairstyling.


2. Maro caramel

Daca parul tau este brunet, poti alege sa il deschizi putin cu ajutorul unor suvite aurii. Jennifer Lopez a optat pentru acest truc si si-a deschis culoarea parului catre varfuri, folosind nuante de maro.


3. Maro auriu

Natalie Portman a ales nuanta maro auriu pentru parul ei, care ii evidentiaza foarte bine ochii. Tonul ales se potriveste foarte bine si cu nuanta tenului frumoasei actrite. Maroul auriu este recomandat persoanelor care au tenul masliniu.


4. Maro castaniu

Victoria Beckham poarta parul in nuanta maro castaniu, care ii lumineaza tenul si ii evidentiaza ochii caprui. Baza parului este vopsita in maro inchis, iar unele suvite sunt vopsite in nuante mai deschise pentru a "incalzi" putin culoarea.


5. Maro cenusiu

Peste culoarea naturala a parului, poti alege sa iti faci cateva suvite mai deschise, pentru a evidentia mai bine lungimea parului si a adauga un plus de lumina si caldura tenului tau. Mila Kunis este una dintre vedetele care au optat pentru o astfel de nuanta. Potrivit specialistilor, maroul cenusiu se potriveste cel mai bine tunsorilor medii sau lungi.


6. Maro fumuriu

Maro fumuriu este o nuanta apropiata de cea naturala si se potriveste cel mai bine persoanelor care au pielea inchisa la culoare, maslinie sau foarte palida. Jennifer Hudson poarta aceasta nunata a parului.


7. Negru

Olivia Munn a ales aceasta nunata de brunet care nu este nici foarte intunecata, dar nici foarte deschisa. Se potriveste cu tenul ei masliniu si ii scoate foarte bine ochii in evidenta.



Sursa foto: kookhair.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare