Stil de vedeta

#tunsori si coafuri #blond #par blond #vopsire par #blond caramel #blond deschis #blond inchis #nuanta blond

Cum sa porti blondul in acest sezon: 6 idei de la vedete

Vrei sa-ti vopsesti parul blond, insa nu stii exact ce nuanta ti se potriveste? Ei bine, te poti inspira din alegerile facute de vedete! De la blond deschis pana la blond cu nuante maronii, aceasta culoare iti poate evidentia trasaturile fetei intr-un mod placut. Iata cateva tipuri de blond pe care le-au ales vedetele si care iti pot fi sursa de inspiratie pentru alegerea blondului perfect pentru parul tau.


1. Blond vanilie

Actrita Michelle Williams a ales o nuanta de blond foarte deschisa, care ii evidentiaza foarte bine ochii. Daca iti doresti sa alegi acest ton, este important sa stii ca este nevoie sa-ti decolorezi parul la fiecare vopsire, iar procedura poate fi daunatoare pentru podoaba ta capilara. Din acest motiv, este preferabil sa alegi o tunsoare scurta, pentru a preveni ruperea sau deteriorarea parului.


2. Blond blush

Aceasta nuanta de blond pe care a ales-o si Emma Stone iti va scoate in evidenta obrajii, adaugand caldura tenului tau. Adauga cateva suvite mai deshise care vor face ca parul tau sa arate mai bogat si plin de viata.


3. Blond de aur

Blondul de aur pe care l-a ales Blake Lively lumineaza fata si este o nuanta potrivita pentru sezonul vara-toamna. Nuantele combinate de aur, miere si caisa creeaza un look impresionant si original. Pentru a pastra aceasta nuanta, este important sa folosesti masti de protectie care sa impiedice decolorarea parului din cazua soarelui.


4. Suvite aurii

Pentru brunete, cea mai buna trecere la blond o reprezinta suvitele. Jennifer Lawrence a ales sa-si deschida parul in diferite nuante de crem care ofera luminozitate. Pentru obtinerea acestor nuante, foloseste o tehnica de vopsit frantuzeaza - balayage -, care presupune vopsirea parului cu ajutorul unei pensule, si nu cu mana. Suvitele selectate nu sunt "impachetate" in folii, ci sunt asezate in fasii de bumbac. Astfel, culoarea nu se amesteca cu restul parului.


5. Suvite caramel

Daca tenul tau este mai inchis, precum cel al cantaretei Keri Hilson, suvitele blonde ajuta la luminarea fetei. Este important, totusi, ca diferenta dintre culoarea parului si culoarea tenului sa nu fie prea mare, intrucat, in acest caz, efectul va fi contrar asteptarilor.


6. Blond inchis

Blondul inchis sau blondul castaniu este in prezent una dintre cele mai dorite nuante de blond in randul vedetelor. Taylor Swift a optat pentru acest ton, care se apropie foarte bine de culoarea naturala a parului sau si care nu este foarte greu de obtinut.



Sursa foto: blog.hairpro-bg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului