Stil de vedeta

#Ellie White nastere # Ellie White cura slabit # Ellie White slabit #ellie white

Cum a slabit Ellie White 12 kilograme fara sa mearga la sala

Dupa cinci luni de cand a devenit mamica pentru a doua oara, Ellie White a scapat de 12 kilograme fara sa mearga la sala. Iata ce a facut vedeta.

“Locuiesc in afara Bucurestiului, asa ca mi-ar luat cel putin trei ore sa merg la sala si sa ma intorc, timp in care cea mica ar fi avut nevoie de mine. Am hranit-o pana acum exclusiv la san. Am ales, in schimb, sa stau tot timpul alaturi de ea. impreuna am mers chiar si la concerte”, marturiseste Ellie White.

“Nu mi-am propus sa slabesc in timp record dupa nastere. Prioritatea mea este sanatatea si buna crestere a copiilor mei. Totusi, am dar jos aproape 12 kilograme doar avand grija de cei mici. M-am jucat cu Mihai prin casa, ori in gradina din fata casei, am alergat alaturi de el, l-am ridicat in brate. Pe Maria am hranit-o la san, iar si alaptatul in sine consuma calorii. Apoi, somnul pe apucate, dupa programul copiilor, a contribuit si el”, explica vedeta.

In ceea ce priveste alimentatia, Ellie White recunoaste ca nu a tinut diete stricte, “nu m-am infometat, insa am mancat cat am putut de sanatos. Mi-am facut salate din legume de sezon, cereale cu lapte de migdale, peste la aburi si am rontait fructe uscate intre mese. Sigur, nu am silueta perfecta, insa nici nu imi doresc cu disperare acest lucru. Am trecut prin doua nasteri, prin doua operatii de cezariana, iar cei doi copii ai mei suplinesc orice dorinta de a avea un corp de model. Am alte prioritati in viata decat acest lucru”, declara artista.

Ellie White a lansat recent o noua piesa, „Nu vrea sa te pierd”, si sustine concerte in toata tara alaturi de un nou band, din care face parte si Anthony Icuagu, fostul concurent de la Vocea Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare