Stil de vedeta

#Tucker Halpern #swizz beatz #zendaya #covorul rosu #stil de vedeta

Cu ce se mai imbraca vedetele pe covorul rosu

Vrei sa fii in pas cu ultimele noutati din moda si urmaresti in permanenta ultimele tinute ale vedetelor? Daca da, atunci trebuie sa stii ce mai poarta vedetele in ultima vreme, dar si ce colectii noi se lanseaza in aceasta primavara.

Brandul Tommy Hilfiger este incantat sa dezvaluie colectia TommyXZendaya rezultata in urma colaborarii dintre designerul american emblematic Tommy Hilfiger si Zendaya, actrita si ambasadoarea la nivel global a colectiilor Tommy Hilfiger.

Prima colectie TommyXZendaya este o celebrare a femeii puternice, emblematice pentru anii '70, spunand totodata povestea prezentarii de moda Battle of Verisailles ce a avut loc in acea vreme si declaratia autentica facuta de modelele americane care au urcat pe podium.

Look-ul este puternic si increzator, cu siluete structurate, incluzand pantaloni jeans si costume cu talie inalta, realizate intr-o paleta bogata de culori crem, bleumarin, burgundy si rosu Cabernet si literele "Z" si "T" brodate. Dungile curcubeu si printurile multicolore inspirate de zodiac adauga o nota jucausa colectiei, de la rochii feminine lungi pana la camasi de satin. Costumul clasic este actualizat cu un twist modern, cu pantaloni largi si blazerele taliei inguste reimaginate in imprimeuri rosu Cabernet si crem. De la imbracaminte si accesorii la costume de baie si lenjerie de corp, colectia imbratiseaza nostalgia trecutului, in timp de priveste spre viitor, imbinand stilul unic si increzator al actritei Zendaya cu ADN-ul clasic si cool american al brandului.

Colectia TommyXZendaya pentru primavara 2019 realizata in colaborare, va fi prezentata in premiera in cadrul spectacolului de moda experiential Tommynow, la Paris Fashion Week pe 2 martie. Colectia va fi disponibila in magazinele Tommy Hilfiger selectionate, incepand cu 16 aprilie 2019.

Swizz Beatz si Tucker Halpern, tinute de gala

Zendaya nu este singura care poarta creatiile lui Tommy Hilfiger. La cea de-a 61-a editie a Annual Grammy Awards producatatorul muzical Swizz Beatz si muzicianul Tucker Halpern au purtat creatiile lui Tommy Hilfiger.

Beatz a purtat un costum slim fit negru cu detalii de catifea rosie din gama Hilfiger Collection. De asemenea, el a purtat si o jacheta tuxedo crem si pantaloni tuxedo negri, marca Tommy Hilfiger.

Halpern a purtat un tuxedo slim fit negru din catifea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului