Stil de vedeta

#coafuri #simona patruleasa #raluca arvat #corina caragea #andreea berecleanu #coafuri stiriste

Coafuri inspirate de la stiriste

Vrei sa ai un look de invidiat si sa adopti o coafura eleganta, stilata si cu mult volum? Poti gasi cele mai interesante si rafinate coafuri chiar uitandu-te la stiri. Pe langa faptul ca te poti informa cu cele mai noi intamplari, poti gasi la prezentatoarele de stiri si inspiratia de care ai nevoie pentru a-ti realiza o coafura de invidiat. Iata cateva dintre cele mai interesante maniere de a-ti aranja parul chiar de la prezentatoarele autohtone de stiri.

1. Coafuri elegante in stilul Andreei Berecleanu

Realizatoarea TV Andreea Berecleanu este o buna sursa de inspiratie daca te pregatesti pentru o ocazie speciala. Stirista de la Antena 1 poarta in general coafuri stilate, perfecte, care ii pun in evidenta trasaturile si machiajul. Cocurile, buclele lejere si parul intins cu carare pe o parte sunt preferatele sale.



2. Coafuri glamour de zi precum Simona Patruleasa

Vrei sa fii sic in fiecare zi si sa iti uimesti prietenele cu inspiratia coafurilor tale? Atunci adopta stilul prezentatoarei de stiri de la Kanal D Simona Patruleasa. Chiar daca si ea este o fire eleganta si rafinata, de multe ori, coafurile pe care le adopta sunt perfecte atat pentru zi, cat si pentru seara.





Simona Patruleasca prefera coafurile simple, naturale, care au insa un efect surprinzator.



3. Coafuri sic de la Corina Caragea

Prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV este o buna inspiratie daca ai nevoie de o coafura sic si plina de sarm. Vedeta adopta in general coafuri lejere, precum parul intins sau prins intr-o coada impletita.





4. Coafuri pentru parul scurt inspirate de la Raluca Arvat

Raluca Arvat, prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV, a spart tiparul coafurilor sobre adoptate de realizatoarele TV. Inca de la debutul sau, ea a afisat un look indraznet, insa sic, care se potriveste de minune cu firea sa vesela si optimista. Stirista de la Pro TV isi poarta parul tuns scurt, insa vine cu numeroase maniere de aranjare a acestuia. Tepi, breton, bucle sau coafurile asimetrice se numara printre preferatele sale.


Sursa foto: radardemedia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare