Stil de vedeta

#stilul sher #gala met #coafura

Coafura anului 2021. Stilul Cher, la mare cautare in acest an

Met Gala a adus in prim plan noile tendinte vestimentare, dar si noi coafuri, la mare cautare in acest an si care vor deveni cu siguranta mult mai populare dupa ce vedete de renume s-au afisat cu aceste tipuri de coafuri la una dintre cele mai prestigoase gale.

 

Anul acesta se pare ca la mare cautare este stilul Cher, asa ca multe celebritati au spus adio tunsorii bob su au ales o noua coafura.

Cum este tunsoarea „Cher”?

Stilul Cher vine de la iconicul „Cher” -Cherilyn Sarkisian-, da, frumoasa actrita si cantareata, cu piele de portelan, cu o coama XL perfecta.

Stilul de par „Cher” inseamna un par foarte lung, cu carare pe mijloc, pe langa valurile fine de sirena. Desi la prima vedere pare o coafura simpla, provocarea acestui stil este a atinge echilibrul intre un par lejer si unul sofisticat, asa ca atentia asupra buclelor nu este o sarcina foarte simpla, caci acestea vor face diferenta.

Ce vedete au purtat stilul „Cher” ?

Met Gala 2021 a scos la iveala noile tendinte. Pe langa tinutele spectaculoase, atentia tuturor a fost atrasa si de acest nou stil de coafura, pentru care au optat mai multe celebritati, printre care Camila Hair, Cara Delevingne, Kira Kardashian, Megan Fox si multe altele.

 

 

 

Foto: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare