Stil de vedeta

#kate middleton #justin timberlake #eleganta #stil #beyonce #celebritati #peroane elegante

Cine sunt cele mai elegante persoane din lume in 2013

Revista "Vanity Fair" a realizat si anul acesta o lista a celor mai elegante persoane din lume. De aceasta data editorii publicatiei nu au mai optat pentru un clasament, ci pur si simplu le-au numit pe cele mai elegante persoane din lume.


Kate Middleton, pentru a patra oara una dintre cele mai elegante femei din lume

Kate Middleton, sotia printului William se regaseste pentru a patra oara pe lista celor mai elegante persoane din lume.

Pentru ca niciodata nu a dat gres cu tinutele pe care le-a ales, Ducesa de Cambridge se regaseste in acest top inca din anul 2008. Tinutele fine si pline de gratie, demne de o personalitate regala nu puteau fi trecute cu vederea. Chiar si in perioada in care a fost insarcinata, Ducesa de Cambridge nu a renuntat nicio clipa la eleganta ce a consacrat-o.

Culorile pastelate, croielile fine si accesorile diafane au fost principalele atuuri care au mentinut-o pe Ducesa pe lista celor mai elegante persoane din lume.





Pe lista din acest an a celor mai elegante persoane din lume se regaseste si o prima-doamna, cea a Chinei, Peng Liyuan, dar si actrita americana Kerry Washington.






Justin Timberlake, printre cei mai eleganti barbati in 2013

Barbatii nu se lasa nici ei mai prejos la capitolul eleganta. Printre cei mai eleganti barbati se numara cantaretul Justin Timberlake si chitaristul trupei The Rolling Stones, Keith Richards.


Beyonce, tinute extravangante, insa extrem de elegante

Frumoasa cantareata Beyonce nu putea lipsi nici ea din lista celor mai elegante persoane din lume in 2013. Artista a adoptat anul acesta outfituri indraznete insa foarte rafinate si elegante, fiecare aparitie a sa fiind apreciata de criticii de moda.





Pe lista celor mai elegante persoane din lume in 2013 se mai regasesc actritele Charlize Theron si Brooke Shields, fosta Spice Girls Victoria Beckham, printesa Letizia de Asturia a Spaniei, dar si printesa Madeleine a Suediei, precum si jucatorul de baschet LeBron James, jucatorul de hochei Henrik Lundqvist, fotbalistul Tom Brady, dar si sotia acestuia din urma, modelul Gisele Bundchen.

Sursa foto: shefinds.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului