Stil de vedeta

#vedete #rochii #stil feminin #mtv video music awards #rochii vedete #tinute vedete #gala mtv

Ce tinute au purtat vedetele la Gala MTV Video Music Awards 2013

Gala MTV Video Music Awards 2013 care a avut loc duminica seara, la centrul Barclays din New York, nu a fost numai evenimentul in cadrul caruia au fost premiate cele mai bune videoclipuri si interpretari din acest an, ci a fost si o adevarata parada a modei. Vedetele s-au intrecut sa-si afiseze pe covorul rosu tinutele, care de care mai interesante si mai seducatoare. Iata cateva tinute vestimentare care au atras atentia la Gala MTV Video Music Awards din acest an!


1. Taylor Swift

Cantareata de pop country Taylor Swift a fost o adevarata aparitie pe covorul rosu. Frumoasa blonda a purtat o rochie neagra, lunga, cu un decolteu generos. Artista si-a accesorizat tinuta cu un set de bratari negre, inel de aceeasi culoare si cercei lungi.


 


2. Selena Gomez

Si Selena Gomez a stralucit, aseara, pe covorul rosu. Artista a purtat o rochie lunga cu slit (despicatura) extrem de eleganta si sexy. Fosta vedeta Disney a fost si premiata la Gala MTV Video Music Awards, obtinand premiul pentru cel mai bun videoclip pop ("Come and Get It").


3. Lady Gaga

O rochie neagra a purtat si nonconformista Lady Gaga. Tinuta cantaretei nu a iesit insa din comun, asa cum isi obisnuise fanii. Gaga a purtat o rochie lucioasa cu un decolteu generos si cu trena.


4. Ciara

Tinuta Ciarei a fost cu adevarat provocatoare. Cantareata a purtat o rochie alba, impodobita cu cristale, care i-a scos in evidenta formele generoase. Artista a stralucit la propriu pe covorul rosu de la Gala MTV Video Music Awards 2013.


5. Miley Cyrus

Miley Cyrus a purtat o pereche de colanti negri si cu un top de aceeasi culoare. Tinuta sa a fost accesorizata cu margele colorate prinse in talie, pe pantaloni si pe maneca topului.


6. Katy Perry

Katy Perry a purtat o tinuta cu imprimeu de leopard, care se afla in tendinte in toamna 2013. Rochia eleganta cu slit a accesorizat-o cu o pereche de sandale cu bareta. Pentru ca rochia era la baza gatului, artista a preferat sa isi prinda parul pentru a nu crea o imagine prea incarcata.



Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului