Stil de vedeta

# Cara Delevigne #charlize theron #natalie portman #tinute dupa Revelion #tinute comode #tinute casual vedete

Ce haine sa porti dupa petrecerea de Revelion. Iata propunerile confortabile ale vedetelor!

Daca te-ai incorsetat in cele mai incomode haine pentru a etala o talie de viespe la petrecerea de Anul Nou si daca ti-ai suprasolicitat picioarele purtand cele mai inalte si incomode tocuri, ar fi cazul sa spui "stop" terorii si sa abordezi o tinuta mai lejera in prima zi a anului.

Iata cum se imbraca vedetele de la Hollywood atunci cand nu participa la evenimente somptuoase si inspira-te din tinutele lor casual pentru a arata perfect fara sa te straduiesti prea mult:

Cara Delevigne - jucausa si energica in afara podiumului



Desi si-a obisnuit fanii cu tinutele elegante, rafinate si pretentioase, supermodelul cu sprancene perfecte si cu chip angelic prefera hainele casual. Drept dovada stau miile de fotografii in care frumoasa blonda a fost surprinsa purtand jeansi, pantaloni sport, jachete rock si bocanci sau pantofi sport. Secretul lookului ei perfect sta in zambetul natural pe care-l asorteaza oricarei vestimentatii.

Sursa foto: fashionone.com

Charlize Theron - libertate de miscare si simplitate



Si protagonista "Idilei de noiembrie" pare incantata sa-si miste bratele cu lejeritate intr-un cardigan supradimensionat si sa calce ca pe norisori intr-o pereche de balerini confortabili. Chiar si asa, parul ei arata impecabil, iar accesoriile de calitate ii scot tinuta din anonimat.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Natalie Portman - aparent neglijenta




Desi la prima vedere arata precum o casnica a carei singura preocupare este cresterea copilului, interpreta Lebedei Negre are un look destul de stilat, chiar daca aparent neglijent. Combinatia tricou alb - jeansi - tenisi nu va da gres niciodata, iar rucsacul supradimensionat nu este doar practic pentru orice mamica, ci si foarte fancy.

Sursa foto: popsugar.com

Kate Moss - stil la superlativ



Faimosul model este renumit pentru modul sau rock de a aborda vestimentatia. De aceasta data insa, a optat pentru doua piese supradimensionate - jacheta si poseta si arata grozav. Jeansii slim si cromatica in mai multe nuante de gri se potrivesc de minune cu cizmele lungi si negre cu talpa joasa. Kate este intotdeauna un exemplu bun atunci cand vine vorba de stil.

Sursa foto: denimsandjeans.com

Sursa foto: stgofashionista.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare