Stil de vedeta

#bianca dragusanu #showbiz #victor slav #anda adam #stil de vedeta

Bianca Dragusanu versus Anda Adam. Cum se copiaza fostele lui Victor Slav

Par trase la indigo! Bianca Dragusanu si Anda Adam se copiaza una pe celalta precum doi copii neastamparati. De la tinute, la coafuri, totul seamana de la una la cealalta.

Amandoua au fost iubitele lui Victor Slav. Ba chiar Bianca Dragusanu a trecut si printr-un mariaj cu fostul prezentator meteo. Iar rivalitatea dintre cele doua este deja de notorietate.

Sursa foto: eva.ro

Numai ca starletele nu se dueleaza doar in priviri piezise, ci par sa isi faca reciproc in ciuda si prin modul in care se imbraca.

Sursa foto: libertatea.ro

Cele doua bombe sexy ajung de multe ori sa arate aproape identic. In toamna lui 2013, Anda a aflat la un eveniment monden ca poarta o rochie din colectia creatoarei Ana Radu identica celei pe care o purtase nu demult si Bianca. "Sincer, daca stiam ca rochia asta a mai fost purtata, nu o mai luam", a fost replica Andei, care a incercat sa convinga pe toata lumea ca e vorba despre o pura intamplare si nicidecum despre faptul ca cineva ar copia pe altcineva.

Sursa foto: eva.ro

Totul este insa doar la nivel declarativ. Dovada sta felul in care cele doua se dueleaza pe Facebook, de parca ar vrea sa isi starneasca fanii la un joc de genul "cui ii sta mai bine". Anul trecut, la scurta vreme dupa ce Bianca a publicat o fotografie in care apare imbracata in negru, cu o sapca "funky" pe cap si jucandu-se pe telefonul mobil, si a postat o fotografie pe o retea de socializare, alaturi de urmatorul mesaj: "Say A from Anda!".

Sursa foto: eva.ro

Si ca sa nu incapa niciun dubiu, cand una adopta o anumita coafura, pare inevitabil ca si cealalta sa apara la scena deschisa in aceeasi ipostaza.

Sursa foto: libertatea.ro

Si credea cineva ca totul se rezuma la felul in care se imbraca si la modul in care pozeaza? Vigilenti cand vine vorba despre vedete, jurnalistii din presa tabloida au observat ca divele si-au "tras la indigo" chiar si cainele, un accesoriu nelipsit din tinuta unei tinere mondene.

Sursa foto: eva.ro

Criticii pun insa tunurile pe Anda, pe care o considera geloasa pe notorietatea Biancai, dar si pe faptul ca a reusit sa i-l fure pe Victor. "Aratam diferit, ea este inalta, eu sunt miniona, avem domenii de activitate diverite, avem personalitati si pasiuni diferite. Nu avem nimic in comun decat simplul fapt ca suntem femei, fiecare frumoasa in felul ei", a spus Anda Adam pentru adpm.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare