Stil de vedeta

#senzualitate vedete #sore #stil feminin #stil de vedeta #vedete #antonia

Antonia sau Sore? Care reuseste sa fie mai senzuala

Antonia si Sore sunt prietene la catarama, iar fanii lor au creat chiar si un cont de Facebook intitulat, cum altfel, "Antonia si Sore". Cele doua cantarete, amandoua in varsta de 25 de ani, au un stil vestimentar jucaus, nu insa lipsit de senzualitate. Decide care dintre ele e mai sexy!

In rochii cu decolteu

Sursa foto: fashionandbeauty.ro

La una dintre petrecerile Viva, Antonia a imbracat o rochie alba, creatie Maria Lucia Hohan. Rochia alba semitransparenta si cu un decolteu care iti taia respiratia a reusit sa ii puna in valoare atuurile.

Sursa foto: wowbiz.ro

Tot o rochie cu decolteu in "V" a purtat si Sore Mihalache, insa blondina a ales negrul. Tinuta, foarte feminina, a scos in evidenta stilul nonconformist al artistei. Din pacate, ea nu are un bust la fel de proeminent ca si prietena ei Antonia, insa asta nu inseamna ca nu reuseste sa fie sexy.

In rochii nude

Sursa foto: bravonet.ro

Rochiile nude, din tul, sunt foarte elegante, iar vedetele le aleg adesea intrucat nu prea au sanse sa greseasca daca imbraca o astfel de tinuta, indiferent de evenimentul la care participa. Iat-o pe Sore, la nunta unei prietene. Pentru petrecerea care a avut loc in aer liber, artista a ales o rochie lunga, vaporoasa, dar fara umeri. Partea din fata era structurata cu mai multe randuri de volane, astfel incat sa dea impresia de mai mult volum.

Antonia a purtat si ea o rochie nude stil baby doll la un eveniment monden. Rochia decoltata i-a lasat la vedere umerii si bratele tonifiate. Fara niciun fel de bijuterii, ea si-a accesorizat tinuta doar cu o pereche de sandale rosii, care au iesit in evidenta.

In salopete

Sursa foto: divahair.ro

Toata lumea si-o aminteste pe Antonia in salopeta neagra, din satin, care i se mula perfect pe burtica de gravida. Indrazneata de fel, artista a avut curajul sa aleaga aceasta tinuta foarte sexy, care avea si un decolteu sub forma de inima.

Sursa foto: bravonet.ro

Chiar daca mai imbracata decat prietena ei, sexy a stiut sa fie si Sore atunci cand a ales o salopeta rosie foarte mulata. Cum are forme bine conturate, cantareata a aratat senzational. In plus, ea si-a completat tinuta cu o jacheta tip biker, care i se potriveste de minune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare