Stil de vedeta

#stil de vedeta #amalia enache #stil Amalia Enache

Invata de la Amalia Nastase cum sa fii frumoasa si eleganta fara bisturiu

O prezenta extrem de discreta la evenimentele mondene, Amalia Nastase, fosta sotie a tenismanului Ilie Nastase, nu a lasat niciodata loc de barfe in ceea ce priveste stilul sau vestimentar. Este o femeie de afaceri de succes, care imbina perfect tinutele business cu cele sport sau cu cele elegante. Si pentru ca este foarte naturala, a primit deseori felicitarile stilistilor.

1. Trasa ca prin inel



Negrul pare sa fie culoarea favorita a Amaliei Nastase. In aceasta imagine, surprinsa in urma cu aproape doi ani, fosta sotie a lui Ilie Nastase a adoptat o salopeta inedita, foarte indrazneata. Transparenta marginilor lasa sa i se vada trupul tras ca prin inel. Intrebata deseori cum reuseste sa se mentina atat de bine in forma, Amalia a marturisit ca face jogging de cel putin trei ori pe saptamana.

2. Sexy si indrazneata

O silueta perfecta a aratat Amalia Nastase si atunci cand, la un eveniment monden, a purtat o rochie neagra din dantela, care lasa sa i se vada tot spatele.



Desi are aproape 40 de ani, Amalia arata impecabil, motiv pentru care nu ezita sa isi arate, discret, formele. Iar secretul trupului sau de-a dreptul adolescentin este stilul de viata pe care l-a adoptat in ultimii ani. "Sunt vegetariana, nu mai consum carne si nici lactate. Acum legumele, fructele, pestele, fructele de mare si ouale sunt alimentele pe care le consum. Am vazut ca ma simt foarte bine", a declarat Amalia pentru unica.ro.

3. Lady in red




Amalia a aratat impecabil si atunci cand a purtat aceasta rochie rosie de seara, din matase si voal. Colierul statement pe care l-a purtat la gat a dat greutate rochiei in stil retro.

4. Perfectiune in alb



Amalia Nastase da un plus de eleganta pana si celor mai simple tinute. Aceasta rochie alba ii sporeste naturaletea binecunoscuta si ii pune in valoare trupul perfect. Bijuteriile discrete pe care obisnuieste sa le poarte sunt caracteristice pentru temperamentul sau linistit.

Amalia se machiaza intotdeauna foarte discret. "Ma simt bine in pielea mea si nu simt nevoia sa ies in evidenta cu un machiaj puternic", a spus femeia de afaceri pentru wowbiz.ro. Mai mult, ea sustine ca nu a facut pana acum niciun fel de operatie estetica, insa nu exclude ca, atunci cand va considera necesar, sa apeleze si la astfel de interventii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului