Stil de vedeta

#tinute vedete #rochii vedete #adela popescu #dana rogoz #stil de vedeta #rochii

Adela Popescu si Dana Rogoz. Care ti se pare mai sic?

Adela Popescu si Dana Rogoz sunt bune prietene. Dar oricat de mult le leaga amicitia, au stiluri vestimentare destul de diferite. Sunt preocupate amandoua de ultimele trenduri in materie de moda, asa ca ai ce invata de la fiecare in parte.

Casual

Sursa foto: adelapopescu.eu

Si Adela, si Dana opteaza pentru haine care se potrivesc perfect personalitatii lor. Chiar si atunci cand vine vorba despre tinute casual, poti lesne observa diferente intre cele doua actrite. In vreme ce Adela opteaza pentru haine mai comode, dar nu lipsite de eleganta, precum pantalonii din dantela si tricoul basic cu imprimeu, Dana, care e mamica de aproape un an, adopta un stil mai feminin. La lansarea unei colectii de haine care a avut loc toamna trecuta, ea a purtat o fusta alba asimetrica, un top din blana foarte pufos si o pereche de cizme inalte, din piele intoarsa.

Tinute de inspiratie masculina



Blazerul negru este una dintre piesele de inspiratie masculina care a patruns cu succes in garderoba multor vedete. Pentru o prezentare de moda, Adela Popescu a optat pentru o tinuta all black, care a oscilat intre sexy si masculin. Sacoul supradimensionat pare imprumutat de la iubitul sau, Radu Valcan.




Tot la un eveniment monden a imbracat si Dana Rogoz o tinuta cu influente barbatesti. Piesele oversize ii confera un look foarte sic. Dana a reusit, prin asocierea pantalonilor trei sferturi din piele, cu camasa alba si cardiganul lung sa isi alungeasca silueta. Aspectul stylish a fost completat cu un accesoriu foarte interesant: palaria.

Tinute elegante



Si chiar daca zici ca seamana una cu cealalta, Adela si Dana sunt clar diferite. La nunta unei prietene, cele doua au ales tinute oarecum iesite din tiparele clasice pentru un astfel de eveniment. Amandoua au imbracat tinute camel, care mai aveau un element comun: spatele gol. Dar atat. In vreme ce Adela a optat pentru o rochita scurta cu volante, intr-o nuanta nude, dar careia i-a dat stralucire cu ajutorul pantofilor aurii, Dana a mizat pe o salopeta eleganta care la fiecare pas ii dezvelea picioarele.

Sursa foto: danarogoz.one.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare