Stil de vedeta

#stil de vedeta #coafuri #showbiz #andreea berecleanu #coafuri andreea berecleanu

Aceeasi persoana, o mie de coafuri: Andreea Berecleanu

Are 39 de ani, este mama a doi copii si arata impecabil. Andreea Berecleanu este o femeie extrem de discreta care poate ca ar trece usor neobservata daca nu ar fi si foarte frumoasa. Si pentru ca parul este unul dintre atuurile ei, iata cateva dintre coafurile care te pot inspira oricand:

Mereu altfel. Cam asa poate fi sintetizat stilul in care alege sa se coafeze prezentatoarea stirilor de la ora 19.00, de la Antena 1. Cu parul lasat liber, drept sau cu bucle, cu el prins lejer sau bine strans, parul Andreei Berecleanu este mereu motiv de admiratie pentru toti cei care o urmaresc. Spre deosebire de "rivala" sa, Andreea Esca, cea care a consacrat pur si simplu o singura coafura, cea bob, Berecleanu reuseste insa sa obtina look-uri diferite aproape in fiecare seara.

Bucle libere

Sursa foto: eva.ro

Carare pe mijloc si bucle largi. Este, probabil, imaginea care iti vine cel mai usor in minte atunci cand te gandesti la frumoasa prezentatoare. Un stil clasic, simplu si deopotriva elegant. Nu este o coafura pretentioasa si o vedem adesea adoptata chiar si de vedetele de la Hollywood atunci cand pasesc pe covorul rosu.

Citeste si:

Afla secretele frumusetii angelice a Valentinei Pelinel

Rochii cu spatele gol? Invata de la vedete cum sa arati ca o diva

7 sfaturi antiimbatranire invatate de la vedete

Prins lejer

Sursa foto: ziarulring.ro

Chipul sau senin si trasaturile bine definite sunt si mai bine puse in evidenta atunci cand poarta parul prins la spate. Fara elemente stilistice complicate, ci pur si simplu prins lejer intr-un coc.

Strans ferm

Sursa foto: tvmania.ro

Pentru un look foarte elegant, Andreea adopta din cand in cand si o coafura mai ferma, cu parul prins bine intr-un coc frumos.

Retro

Sursa foto: ele.ro

Dar frumusetea ei fara varsta este bine pusa in valoare si de coafurile usor retro.

Sofisticat

Sursa foto: unica.ro

Unul dintre stilurile care, de asemenea, o definesc este cel elegant. Iat-o intr-o imagine in care coafura sofisticata ii sublinieaza si mai bine delicatetea.

Drept

Sursa foto: expresspress.ro

Parul drept este alt mod in care stirista alege sa se coafeze. Si trebuie sa recunoastem, arata precum o liceana de 18 ani!

Scurt?

Sursa foto: wowbiz.ro

Anul trecut, vreme de doua saptamani, seara de seara stirista a aparut la jurnal cu parul... scurt. Prezentatoarea TV parea ca a renuntat la buclele lungi. "Am un mesaj pentru toti cei care au crezut in ultimele saptamani ca am renuntat la parul lung. Nu, sau nu inca! Vreau doar sa va surprind, sper placut, si sa ma bucur de libertatea optiunilor si de jocul imaginatiei...", a scris vedeta pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare