Stil de vedeta

#vedete #stil de vedeta #giorgio armani #showbiz #rochii vedete #coletie armani #rochii armani

7 piese iconice de la Giorgio Armani, purtate de vedete

Creatorul de moda italian Giorgio Armani a implinit, la sfarsitul saptamanii trecute, 80 de ani, dar si patru decenii de cand a pus pe picioare propria marca, ajunsa printre cele mai apreciate branduri de pe planeta. Regele modei refuza insa sa abdice! Iata in continuare 7 dintre cele mai frumoase creatii ale sale purtate de vedete in ultimele luni:

Jodie Foster

Jodie Foster a stralucit la propriu anul trecut la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur. Rochia albastra cu corset semnata Armani, creatorul sau preferat, a fost preferata criticilor. Lunga pana in podea, cu un corset care ii strangea bine talia, rochia a fost "brodata" cu multime de pietricele albastre care se potriveau perfect cu ochii sai.

Citeste si:

Cum sa asortezi culorile. Scurt ghid de combinatii permise

Invata cum sa faci parul sa creasca mai repede

Trucuri de vedete. Ce mananca la micul dejun ca sa arate bine

 

Cate Blanchet

Pe covorul rosu, la decernarea Oscarurilor din acest an, Cate Blanchet a purtat o rochie nude creata tot de Giorgio Armani. Rochia, cu sute de paiete si de margele, pica turnata pe silueta de vis a actritei.

Milla Jovovich

Tot la Cannes 2013, Milla Jovovich a facut senzatie cu rochia albastra, cu spatele gol, cu care si-a facut aparitia in seara de gala. Creatia lui Armani a incadrat-o pe Mila printre cele mai bine imbracate actrite ale momentului.

Nicole Kidman

Nicole Kidman a purtat la ceremonia de inchidere a festivalului de la Cannes o superba rochie alba de seara Giorgio Armani, cu decolteu periculos de adanc si cu talia marcata de o funda cu aplicatii stralucitoare.

Sophia Loren

Aparitia pe covorul rosu la Cannes Classic 2014 a Sophiei Loren a fost un adevarat eveniment. Pentru a-si face intrarea ca o mare diva, celebra actrita italiana nu putea sa alega decat o tinuta a unui la fel de celebru designer italian - Giorgio Armani. Marea doamna a filmului a aratat perfect, la cei 80 de ani ai sai, in rochia de culoarea sampaniei, cu suprapunere de margele, realizata pe linia corpului.

Katy Perry

Intr-o rochie cu paiete, inspirata parca de valurile marii, Katy Perry a stralucit la festivitatea de decernare a Premiilor Grammy din acest an.

Uma Thurman

La dineul prilejuit de decernarea Palme D'Or, Uma Thurman a imbracat o rochie bleumarin stralucitoare, creata de acelasi celebru designer. Rochia, cu un decolteu drapat, a fost brodata cu cristale Swarovski alb-albastre.

Sursa foto: vogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare