Stil de vedeta

#femei celebre #stil de vedeta #stil feminin #showbiz #frumusete femei

7 femei celebre care au schimbat canoanele de frumusete

Femeia cu formele perfecte, 90-60-90, cu par blond si ochi albastri, va fi mereu populara, insa se pare ca in ultimii ani nu mai este chiar favorita. Notiunea de "frumusete" s-a extins, astfel incat a ajuns sa includa mult mai multe tipuri de femei: cu piele neagra, ochi caprui si solduri proeminente. Iata 7 femei care au reusit sa schimbe perceptia despre frumusete:

Lupita Nyong'o

Actrita Lupita Nyong'o, laureata a premiului Oscar din acest an, a fost inclusa pe lista celor mai elegante persoane din 2014, intocmita de revista Vanity Fair. Lupita este o adevarata revelatie a Hollywoodului, ea venind sa umple un gol in aceasta lume, intrucat femeile de culoare fusesera tinute in umbra.

Andreja Pejic

Andreja Pejic este un cunoscut top-model transsexual in varsta de 22 de ani, nascut in Bosnia. Recent, fotomodelul a suportat o operatie de schimbare de sex, facand astfel primii pasi pentru a deveni femeie. Cu parul lung, blond, si cu privirea dura, masculinizata, Andreja Pejic a reusit sa sparga canoanele de frumusete.

Citeste si:

SOCANT! Un actor celebru a fost gasit mort. Ar fi vorba de sinucidere

Madalina Ghenea a obtinut roluri importante prin santaj?

Ultima fotografie postata de Robin Williams. Mesajele fanilor, printre care si Barack Obama

Jessica Lange

Jessica Lange este dovada ca mai nou si femeile cu riduri sunt considerate frumoase. La 65 de ani, actrita americana a devenit noua imagine a campaniei Marc Jacobs Beauty, semn ca si femeile care nu mai sunt la prima tinerete, care au riduri, pot fi sexy.

Lorde

Cantareata neozeelandeza Lorde si-a facut debutul anul trecut, dar a reusit rapid sa ajunga la inimile publicului. Interpreta in varsta de doar 18 ani a aratat ca se poate trai si fara machiaj, purtandu-si fara niciun fel de jena urmele de acnee specifice varstei. Tusul negru, buzele inchise la culoare si parul natural sunt semnatura ei.

Laverne Cox

Laverne Cox, actrita din "Orange Is the New Black", a devenit prima persoana transgender din lume care a fost invitata sa pozeze pentru coperta prestigioasei reviste Time, la o luna dupa ce fanii actritei au protestat fata de neincluderea acesteia pe lista celor mai influente 100 de persoane de lume.

Chantelle Brown-Young

Chantelle Brown-Young a facut senzatie cu cinci ani in urma cand, pentru prima data, urca pe scena prezentarilor de moda un fotomodel cu vitiligo. A fost nevoita sa indure criticile publicului, care usor-usor s-a obsinuit cu fata ei "patata" si a acceptat-o ca pe un alt fel de frumusete.

Robyn Lawley

Femeile cu forme mai rotunjoare au devenit tot mai comune in ziua de astazi, iar Robyn Lawley a contribuit la schimbarea viziunii asupra dimensiunilor ideale.

Sursa foto: bellasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare