Stil de vedeta

# vedete internationale # designeri romani #showbiz #stil de vedeta #designeri #vedete

4 designeri romani preferati de vedetele de peste hotare

Designerii romani au trecut demult granita, iar creatiile lor au fost recunoscute de vedete internationale de calibru care au purtat tinutele realizate de acestia pe covorul rosu. Iata care sunt creatorii de moda romani pe care celebritatile ii aleg pentru evenimente importante:

Lorena Sarbu

Sursa foto: celebmafia.co

Cea mai recenta "isprava" ii apartine designerului Lorena Sarbu, care a semnat rochia purtata de actrita britanica Elizabeth Hurley la o petrecere organizata in cadrul editiei din acest an a Mipcom, cel mai mare targ international de televiziune. Elizabeth a purtat o tinuta de culoarea piersicii, fara bretele, cu aplicatii de margele. Rochia face parte din colectia primavara/ vara 2014 semnata de designerul roman stabilit la Hollywood.

Sursa foto: onsugar.com

Printre vedetele care au mai purtat in ultimii ani tinute semnate Lorena Sarbu se numara Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan si Toni Braxton.

Citeste si:

8 moduri in care poti purta cardiganul toamna aceasta

5 trucuri cu care iti poti face ochii sa para mai mari si mai stralucitori

Dovleacul, aliatul frumusetii de toamna. Ce minuni face pentru pielea ta?

 

Maria Lucia Hohan

Sursa foto:funny-pictures.picphotos.net

Una dintre cele mai apreciate creatoare de moda de la noi este de departe Maria Lucia Hohan. Designerul se poate lauda ca a imbracat pana acum vedete precum Jennifer Lopez, Taylor Swift, Selena Gomez, Eva Longoria si Nicole Scherzinger.

Rochiile Mariei sunt de regula formale, fluide, insa designerul creeaza si rochii de cocktail foarte cautate. Kendal and Kylie Jenner, surorile mai mici ale celebrei starlete de televiziune Kim Kardashian, au realizat nu demult chiar un pictorial pentru o revista americana purtand mai multe rochii semnate de designerul roman.

Andreea Badala

Sursa foto: urban.ro

Beyonce, Britney Spears sau Lady Gaga au purtat tinute purtand semnatura romancei Andreea Badala, creatoarea brandului Murmur. Madonna a purtat anul acesta la decernarea premiilor Grammy, un corset alb creat de designerul roman care i-a sporit divei si mai mult senzualitatea.

Andreea Badala a fost numita cel mai bun designer din Romania in anul 2013, semn ca si romanii au inceput sa ii aprecieze creatiile.

Rhea Costa

Sursa foto: brooklynprla.com

Shakira, Lana del Rey, Jennifer Lopez si nu numai s-au remarcat la aparitiile pe covorul rosu purtand creatiile semnate Rhea Costa. Designerul roman, pe numele real Andreea Constantin, realizeaza tinute spectaculoase, de obicei din dantela, matase, tul, rochii cu apli­catii sau brodate, care flateaza orice trup.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului