Sfaturi Marelbo

#pantofi calatorie #incaltaminte sport #pantofi sport #marelbo

Modele de pantofi sport care te sustin in orice calatorie

Daca esti o persoana activa, careia ii place sa mearga mult pe jos sau care adora calatoriile, atunci stii foarte bine cat de important este sa ai in picioare o pereche de pantofi sport care sa iti asigure tot confortul.

 

Mersul pe jos are o multime de avantaje pentru sanatate: imbunatateste circulatia sangelui, reduce grasimea corporala, sustine articulatiile, intareste muschii si chiar reduce riscul aparitiei bolii Alzheimer.

Majoritatea pantofilor conceputi pentru mesul pe jos perioade lungi de timp sunt construiti folosind aceeasi tehnologie precum cei facuti pentru participarea la maraton. Acestia imbina insa nevoia de confort cu designul modern, potrivit pentru tinutele casual, de zi cu zi. Sunt conceputi asa incat piciorul sa respire si sa nu simta oboseala, ofera stabilitate si mentin articulatiile bine protejate, fiind ideali pentru calatorii.

Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi incaltaminte sport pe care sa o iei cu tine in calatorie:

Sa fie usori si flexibili. Pantofii potriviti pentru mers indelungat pe jos trebuie sa aiba intre 300 si 900 de grame. De asemenea, e important sa fie flexibili pentru a nu ingreuna mersul si pentru a nu-ti simti talpile dureroase la sfarsitul zilei.

Sa lase piciorul sa respire. Incaltamintea potrivita pentru o calatorie trebuie sa fie din piele naturala atat la exterior, cat si la interior. Pielea este un material care asigura transferul de aer si permite eliberarea caldurii astfel incat piciorul sa nu transpire.

Sa nu te stranga. Este de preferat sa iti cumperi incaltaminte cu jumatate de numar mai mare pentru ca laba piciorului sa nu se simta stransa ca intr-o menghina.

Sa aiba talpa ergonomica. Incaltaminea “de teren” e bine sa nu aiba talpa complet plata, ci cu o diferenta de nivel intre calcai si varful piciorului de 10-30 de milimetri. Nu mai mult insa pentru a nu crea o presiune prea mare.

Ce modele sa alegi

Marelbo, unul dintre cei mai importanti producatori de incaltaminte din piele naturala de la noi din tara, iti propune o gama variata de pantofi sport dama pe care sa ii poti purta cat e ziua de lunga fara ca picioarele tale sa simta efectele efortului de a merge pe jos ore in sir.

Una dintre perechile recomandate, pe care o vei gasi pe site sub denumirea Pantofi sport dama 6008 rosu combinat, are talpa usor inalta si moale, pentru a te simti confortabil indiferent cat de mult te-ai plimba pe jos in calatoriile tale. Combinatia de culori rosu-alb este usor de asortat si perfecta pentru o tinuta sport.

Pantofi sport dama 6008sc alb combinat este un alt model in care picioarele tale nu vor resimti efortul mersului pe jos timp indelungat. Au inchidere cu scai, ceea ce ii face usor de incaltat. Mai mult, datorita acestui sistem de inchidere nici nu risti sa te opresti din mers pentru a-ti lega sireturile.

Toti pantofii Marelbo sunt realizati exclusiv din piele naturala si sunt verificati individual asa incat sa poata fi garantata calitatea lor. Mai mult, te vei bucura si de preturi foarte avantajoase intrucat ii vei cumpara direct de la producator si nu prin intermediari. Ii poti comanda direct de pe site-ul producatorului, cu livrare rapida, sau ii poti achizitiona dintr-unul dintre cele peste 50 de magazine din intreaga tara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare