Sfaturi Marelbo

#ghete tinte #ghete catarama #ghete barbati #ghete dama #marelbo

Ghetele cu tinte si catarame sunt moderne si usor de asortat

Schimba-ti stilul de a te imbraca primavara aceasta cu o pereche de ghete la moda. Se poarta ghetele cu tinte si catarame si chiar daca ti s-ar putea parea dificil sa asociezi cu ele tinute nu este nici pe departe asa. Optiunile sunt numeroase, iar combinatiile vor lua ochii oricui.

Daca te-ai saturat de incaltamintea clasica, inexpresiva, cea care nu iti transmite niciun fel de stare de spirit, afla ca vedetele acestui sezon sunt ghetele cu elemente metalice. Ele confera un look usor nonconformist si te fac sa te simti libera si plina de viata. Asta pentru ca detaliile fac diferenta.

Cu ce poti asorta de minune ghetele cu tinte si catarame

Jeansi. Evident ca prima optiune atunci cand ai o pereche de ghete de piele este sa o asociezi unei perechi de jeansi. Alegerea este una potrivita si foarte confortabila. Este o tinuta de zi pe care o poti purta atat la serviciu, cat si la o iesire de seara in oras. Daca vrei sa formezi o tinuta office, poarta ghetele si jeansii cu o camasa alba si un sacou cambrat.

Fusta din tull. Combinatia poate parea disproportionata, fiindca fusta usoara din tull este in antiteza cu perechea de ghete cu fermoare si tinte. Insa tocmai diferenta aceasta da plus valoare tinutei. Daca peste tricou porti si o jacheta tip biker ai obtinut o tinuta perfecta pentru o seara in oras cu prietenii.

Rochie-camasa. Este vorba despre acea rochie midi cu guler si nasturi, care se poarta de regula stransa cu o curea in jurul taliei. Este o combinatie dintre o rochie si o camasa barbateasca, iar tinuta va capata un si mai mare farmec cu ajutorul unor ghete cu catarama spre exemplu.

Rochia scurta. O pereche de botine cu toc gros va merge de minue cu o rochie scurta cu imprimeu floral, spe exemplu. Tocul gros va infrumuseta forma piciorului si atitudinea in mers, dar in acelasi timp va conferi stabilitate.

Pantaloni de piele. Accesoriile metalice si pielea neagra sunt combinatia ideala. De aceea unul dintre modurile in care poti asorta ghetele cu fermoar este cu o pereche de pantaloni din piele. Confortul este asigurat!

Daca inca nu ti-ai cumparat o pereche de ghete cu tinte si catarame, inspira-te de pe site-ul Marelbo. Oferta este bogata, ai de unde alege, iar preturile de producator sunt de-a dreptul ispititoare. Ghetele sunt usor de asortat, astfel ca garderoba ta va avea numai de castigat.

Toate perechile de pantofi Marelbo sunt realizate exclusiv din piele naturala. Un element esential pentru aspectul ghetelor este culoarea acestora. Se poarta nuantele metalizate, indigo sau bordo sidef ori aramiu. Ghetele in combinatii de culori si cu capse decorative sunt extrem de atractive.

Pe site-ul Marelbo si in cele 50 de magazine ale producatorului din toata tara vei gasi o gama variata de incaltaminte, ghete de toate felurile, cizme, dar si pantofi casual, sport sau chiar sandale. La comenzile online livrarea rapida este garantata, la fel si returul usor, in cazul in care modelul nu este cel potrivit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului