Sfaturi Marelbo

#pantofi producator #pantofi toc patrat #pantofi piele #pantofi eleganti

Cum poti sa-i oferi tinutei tale de sarbatori o nota de eleganta

Daca mergi la biserica, evident ca ar trebui sa porti o tinuta decenta, insa nici macar in acest caz nu trebuie sa faci rabat de la stil. Chiar daca regulile de bun simt cer sa porti umerii acoperiti si o fusta sau rochie nu foarte scurta, exista o mie si una de moduri in care te poti imbraca asa incat sa arati senzational. Se poarta rochiile midi si cu maneci, asadar tinuta ideala este asigurata in acest mod.  

Pentru pranzul in familie sau cu prietenii libertatea in ceea ce priveste vestimentatia este mult mai mare si nu exista prea multe reguli, decat cele de bun simt. Evident, iti vei dori sa arati bine, asa ca trebuie sa imbraci acele haine care te pun in valoare si care te fac sa te simti excelent. Si in acest caz poti opta pentru o rochie finuta, dar in culori stralucitoare, cu imprimeuri frumoase sau cu insertii delicate de dantela.

Daca e prea rece pentru a purta o rochie, alege sa imbraci o pereche de pantaloni intr-o nuanta pastelata si o bluza alba, una cu maneci tip clopot, spre exemplu. Accesoriile trebuie sa fie putine si cat mai delicate.

Ei bine, daca ai stabilit deja cu ce te imbraci, acum trebuie sa te hotarasti si cu ce te incalti. In urma cu 5-6 decenii, atat copiii, cat si adultii, purtau incaltaminte noua doar de Paste si de Craciun. Poate ca de aici a si ramas indemnul ca de aceste sarbatori trebuie sa te innoiesti. Si cum femeile nu sunt niciodata multumite de numarul perechilor de pantofi, indiferent cat de mare e, Pastele e o ocazie perfecta pentru a mai adauga o pereche de pantofi eleganti la colectie.

E important sa alegi o pereche de pantofi care se potrivesc la fel de bine cu o rochie, cat si cu pantaloni sau jeansi. Da, chiar daca pare greu de crezut, o astfel de pereche exista. Este vorba despre acei pantofi eleganti cu toc patrat.

In magazinul online si in cele peste 50 de magazine ale producatorului roman de incaltaminte Marelbo vei gasi pantofi eleganti de dama. Modelele din gama 1273 sunt realizate din piele naturala, au un design simplu, dar in acelasi timp foarte elegant.

Alege acesti pantofi cu toc patrat stabil de 7,5cm si tinuta ta va capata un plus de stil. Varianta pe negru este cea clasica, pe care o vei putea purta cu succes si in tinute business sau office. Inaltimea tocului este moderata, iar forma acestuia ofera siguranta in mers si confort chiar si dupa o zi intreaga de purtare.

Poti alege modelul din piele maro tip sidef, a corei culoare iti va pune in valoare picioarele. De asemenea, tot acest model mai poate fi achizitionat si intr-o alta varianta, extrem de rafinata. Este vorba despre modelul realizat din piele intoarsa naturala cu finisare "antilopa". Acest tip de pantofi poate fi purtat la o rochie de seara sau o rochie eleganta de petrecere.

Pantofii au o gravura discreta si atractiva pe toc, fapt care ii face sa arate si mai elegant.

In reteaua de magazine Marelbo din toata tara vei gasi incaltaminte realizata exclusiv din piele naturala, la preturi de producator. Pentru garantarea calitatii, toate perechile sunt verificate individual. Poti comanda si online, fiind asigurata livrare rapida si retur usor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului